SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ BAŞKAN VE ÇAKICI

CHP’Lİ BAŞKAN VE ÇAKICI
Bu haber 21 Haziran 2021 - 7:35 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

Sait TEMUR
CHP’NİN TEMİZ TOPLUM TALEBİ
Son bir aydır Mafya’yı konuşuyoruz.
Mafya’nın devlet kurumları ve siyasilerle ilişkilerini tartışıyoruz.
Bu arada bir hakkı teslim edelim.
Mafya tartışmalarda en ciddi itirazı yapan kurum Cumhuriyet Halk Partisidir.
Cumhuriyet Halk Partisi, Mafya/Devlet ilişkileri konusunda gerek TBMM’de gerekse kamuoyunda ortaya koyduğu muhalefet ve “temiz toplum talebi” ile takdir topluyor.

MAFYA MI DEDİNİZ?
Kamuoyunda “Mafya Lideri” olarak bilinen ve MHP Lideri Bahçeli’nin özel çabaları ile cezaevinden tahliye edilen Alaattin Çakıcı, Kişisel Twitter hesabından 2020 yılının Kasım ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben “Ulan dürzü” diyerek başladığı tehditlerinde “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol!!! Diyorum. Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın, kazığa oturturum” ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN SUÇ DUYURUSU
Bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik aracılığıyla organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Avukat Çelik, Çakıcı’nın 5 yıl 8 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.
(28 Ekim 2020 Cumhuriyet)

ÇAKICI, CHP’Lİ BAŞKAN GÜRKAN’NIN MAKAMINDA!

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı’yı makamında kabul ederek hediyeler verdi.

“SAYIN ALAATTİN ÇAKICI”

Recep Gürkan ziyareti sosyal medya hesabından, “Sayın Alaattin Çakıcı, Belediyemizdeki Ulu Önderin 4 gece konakladığı Atatürk Odası’nı ve bizleri ziyaret etti. Kendilerine Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik” diyerek görüşmeyi doğrulamıştı.

SORUŞTURMA AÇILDI!
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın Alaattin Çakıcı’yı makamında ağırlaması CHP’de tepki yarattı. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
(28 Ekim 2020 Cumhuriyet)

RECEP GÜRKAN KILIÇDAROĞLU’NU DİNLİYOR!

Gelelim bugüne…
Aradan geçen yaklaşık dokuz ayda Recep Gürkan için açılan soruşturma henüz sonuçlanmamış olacak ki haftasonunda Gaziantep’te düzenlenen “CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayında” Recep Gürkan da protokoldeki yerini alarak CHP Liderini dinliyordu.

BU SESSİZLİK CHP’YE YAKIŞMIYOR
CHP yönetimi tarafından yapılan “söz konusu belediye başkanı hakkında inceleme başlatılmıştır” açıklamanın üzerinden yaklaşık sekiz ay geçti.
– Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun
– Örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı

Şu incelemenin sonucunu neden açıklamıyorlar?
“Alaattin Çakıcı’nın dostu” bir belediye başkanı partiden de büyük değil.
Ben “kendi adıma” bu konuyu unutmayacağım, unutturmayacağım.

Çakıcı’nın Gürkan’ı niçin ziyaret ettiği, nelerin konuşulduğu da bir başka yazıya kalsın.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA