SON DAKİKA

Haberertesi

NASUH MAHRUKİ’DEN ANKARA VALİLİĞİNE TEPKİ

NASUH MAHRUKİ’DEN ANKARA VALİLİĞİNE TEPKİ
Bu haber 23 Ekim 2023 - 8:02 'de eklendi ve 14 views kez görüntülendi.

HABER/ Sait TEMUR
CUMUHURİYET’İN 100. YILI BÖYLE Mİ KUTLANIR
Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü iktidar tarafından görmezden gelinirken Valilikler ve bazı kamu kurumları da adeta “baştan savarcasına” ve göstermelik programlar düzenliyor.

BAŞKENT ANKARA’YA YAKIŞMADI
Ankara Valiliği de “İmam Hatip Lisesiyle sınırlı” bir proğram hazırladı.
Programın duyurusunda ise Atatürk’ün adı bile geçmiyor.
Program tepkiyle karşılandı.

NASUH MAHRUKİ: “YAZIKLAR OLSUN”
Ankara Valiliğine tepki gösterenlerden biri de AKUT’un Onursal Başkanı Nasuh Mahruki oldu. Sosyal medya hesabından bir açıkla yapan Mahruki şunları ifade etti.

“KUTLAMA YERİNE ANMA!”
“Bu rezil ve utanç verici, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anma programında özgürlüğümüz, canımız, malımız, vatanımız, Cumhuriyetimiz dahil sahip olduğumuz her şeyi bize kazandıran Atatürk’ü anmayanlar vatan hainidir.

Ayrıca Cumhuriyet’in 100. Yılı anılmaz kutlanır ama Cumhuriyet düşmanları tabi ki kutlayamaz. Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ü anmayan, en büyük bayramımızı kutlamayan Ankara İl milli eğitim müdürlüğüne yazıklar olsun. Bu rezil, kepaze programı onaylayan ve utanmadan paylaşan Ankara Valiliğine de yuh olsun.

Hepiniz oturduğunuz makamlarda Atatürk sayesinde oturuyorsunuz, ama görünen o ki, Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı utanmaz, ahlaksızlar bu devlet kurumlarının karar mekanizmalarını ele geçirmişler.

Ankara’da imam hatipten başka okul yok mu ki sadece imam hatip okulları ve öğrencileriyle 100. yılımızı kutlamayı bile beceremiyor sadece anabiliyorsunuz?

Şanlı Cumhuriyetimizin 100. yılına hiç yakışmayan bu utanç verici programda emeği geçenlerin Allah belasını versin.“

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA