SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ BAŞKANLAR REİNA’NIN ÖNÜNDE

CHP’Lİ BAŞKANLAR REİNA’NIN ÖNÜNDE
Bu haber 04 Ocak 2017 - 12:04 'de eklendi ve 63.922 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI KATLİAMIN YAPILDIĞI REİNA’YA ÇELENK BIRAKIP DUA ETTİLER

BAŞKANLAR 2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul’daki belediye başkanları ile Beşiktaş belediyesinin ev sahipliğinde “olağan aylık çalışma toplantısında” bir araya geldi. İstanbul’daki 14 CHP’li İlçe Belediye Başkanından Avcılar, Adalar, Kartal, Maltepe, Ataşehir, Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy, Çatalca, Beylikdüzü ve Büyükçekmece belediye başkanlarının aralarında bulunduğu 12 başkanın katıldığı toplantıda 2016 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi, 2017 yılı hefleri konuşuldu.

İL BAŞKANI CANPOLAT VE BELEDİYE BAŞKANLARI REİNA’YA YÜRÜDÜLER
Çalışma toplantısı sonrasında il bimageaşkanı Canpolat ve belediye başkanları terör saldırısına hedef olan Reina’yı ziyaret ettiler. Saldırıyı lanetleyen CHP’li başkanlar, Reina’nın önüne çelenk bıraktı, yaşamını yitirenler için dua etti.

CANPOLAT; “SİZİ KORUYAMADIĞIMIZ İÇİN ÖZÜR DİLİYORUZ”
CHP heyeti adına açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, saldırıda çok sayıda yabancının yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, “Onları koruyamadığımız için ülkemiz adına özür diliyorum” dedi. CHP olarak hiç kimsenin inancına, etnik yapısına göre siyaset yapmadıklarını söyleyen Canpolat, “Bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü sonuna kadar savunacağız. Bütün terör örgütlerine inat CHP olarak teröre karşı mücadele edeceğimizi ilan ediyoruz” dedi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA