SON DAKİKA

Haberertesi

BURASI RİZE DEĞİL MAHMUDİYE!

BURASI RİZE DEĞİL MAHMUDİYE!
Bu haber 04 Ocak 2017 - 23:04 'de eklendi ve 638 views kez görüntülendi.

ATATÜRK BÜSTÜNÜ ELLERİYLE TEMİZLEDİ
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi ve ekiplerden bilgi aldı.

KARLA KAPLANAN BÜSTÜ TEMİZLEDİ
Başkan Gündoğan, Denetimler sırasında Çok Programlı Anadolu Lisesinin bahçesinde bulunan Atatürk büstünün karla kapandığını gördü. Başkan Gündoğan bunun üzerine Atatürk büstünü kendi temizleyerek ekiplerin de bu konuda hassas olmalarını istedi.

BAŞKAN GÜNDOĞAN; “ATATÜRK SEVGİMİZ BİR MEŞALE GİBİDİR”
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Bizim Atatürk’e olan sevgimiz bir meşale gibi geçmişten günümüze hep yanmıştır. Bizler Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına bağlı şekilde olarak aldığımız bu emaneti geleceğimizin teminatı olan gençlere son nefesimize kadar emanet edeceğiz. Biz Atatürk çocuklarıyız, Atamızın büstünü kaldırmak yerine, Atamızın büstünü kardan temizliyoruz. Atamızı kirletmek için çok uğraşıyorlar ama onun izinden gitmeye devam edeceğiz ve onun emanetine sahip çıkacağız. Atatürk’ü benimseyen genç nesiller yetiştirelim eğitim seviyemizi onun seviyesine taşıyalım. İdealleri halen yaşayan, fikirleri ölümsüz bir başka lider yok. Atatürk Türkiye’sini çağdaş uygarlığın ilerisine taşımak, ülkemizi ve tarihimizi uluslararası platforma doğru tanıtmak için, üzerimize düşenleri yapmayı bir borç biliyoruz. Atamızın fikirlerini ve ilkelerini benimsemeye devam edeceğiz ve onun niteliğinde insanlar yetiştireceğiz. Yaşanan son günlerde Atamıza sahip çıkmaya ihtiyacımız olduğuna inanıyorum” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA