SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ BELEDİYELERE SALDIRI HAZIRLIĞI

CHP’Lİ BELEDİYELERE SALDIRI HAZIRLIĞI
Bu haber 10 Aralık 2016 - 9:01 'de eklendi ve 51.109 views kez görüntülendi.

BU AYRINTIYI KİMSE FARKETMEDİ
TETİKÇİ OLARAK SEÇTİKLERİ İSİME BAKIN!

Operasyon haberini CHP liderinin kardeşine söylettiler.
NTV’de katıldığı bir programda kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir soruyu yanıtlayan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Benim düşüncelerimi kardeşim beğenmeyebilir. Buna saygı gösteririm. Ama birisi cebine para koydu ‘çık bunu söyle’ dedi ve söylediyse kimse kusura bakmasın alır kapının önüne koyarız. Bunun kardeşlikle ilgisi yoktur, bunun temelinde ahlak yatar. “Soyadı Kılıçdaroğlu olan her kim ki CHP’li belediyelerden bir menfaat sağlamaya kalkar, onu hemen kapının önüne koyacaksınız” talimatını vermiştim” demişti.
KARDEŞİNDEN HEM YANIT HEM DE KAYYIM HABERİ
Ağabeyinin kendisiyle ilgili açıklamalarına tepki gösteren Celal Kılıçdaroğlu, “Abim benimle uğraşmayı bir kenara bıraksın, CHP’li belediyelere dalga dalga kayyım gelecek, onları bir düşünsün” dedi.
ERDOĞAN’A ÖVGÜLER DİZDİ
Sözde FETÖ’yü protesto yürüyüşü ancak baştan sona CHP’yi ve genel başkan Kılıçdaroğlu’nu hedef alan yürüyüş ve sonrasında başlattığı açlık grevini değerlendiren Celal Kılıçdaroğlu, “FETÖ terör örgütünü protesto etmek, Türkiye Cumhuriyeti Devletine FETÖ temizliğinde yardımcı olmak, hepimizin asli bir görevidir. FETÖ’cülerin darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı, abim ve CHP yönetimi alkışlayacaklar mıydı? Devlet ortadan kalkmış olsaydı, kim neyin mücadelesini verebilecekti? Bugün Devletin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan varsa, bu mücadeleyi başlatmışsa, ona yardımcı olmak, yurttaşlık bilinciyle hareket etmek suç mudur?” Dedi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA