SON DAKİKA

Haberertesi

AZİZ KOCAOĞLU ADAY OLMAYACAK

AZİZ KOCAOĞLU ADAY OLMAYACAK
Bu haber 01 Ekim 2018 - 10:59 'de eklendi ve 76.743 views kez görüntülendi.

“ÜÇ DÖNEM YETER”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019 yerel seçimlerine ilişkin Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, büyükşehir belediye başkanı adayı olmayacağını açıkladı.

KOCAOĞLU; “ADAY OLMAYACAĞIM”

Kocaoğlu, konuşmasında “İzmirliler beni 3 dönem boyunca belediye başkanı olarak seçti. 150 yıllık belediyecilik tarihinde en uzun süre başkan olarak yer almak ben ve ailem için gururların en büyüğüdür. Bugün 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday olmama kararı aldım.” dedi.

“ZAMANI GELDİĞİNDE BIRAKMAK GEREK”

46877BDF-EECA-4E74-9EE3-60ED1BF91945

“Tek amacım görevi CHP’li arkadaşa devretmek”

Aziz Kocaoğlu, “Kimseye kırgınlığım yok. Niye kırgın olayım? Benim için, ailem için en ulvi görevi, en uzun süre yapıp hep belediye başkanı veya siyasette mi kalacağım? Benim özel hayatım var, eşim, çocuklarım ve torunlarım var. Hep burada kalmak, koltuğu işgal etmek bana doğru gelmiyor. Sistem kurduk. Projeler devam ediyor, kadro oturmuş durumda. Zaten belediyenin önümüzdeki 5 yıl ne yapacağı planlanmış. Eğer çok anormal bir şey olmazsa bu hizmetler devam edecek. Bırakmasını bilmek gerektiğini, siyasetten de başka bir yaşam olduğunu, gerektiğinde bırakmasını bilmek-devretmek gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

“ADAYIN YANINDA, PARTİMİN EMRİNDE OLACAĞIM”

Başkan Kocaoğlu, partinin belirleyeceği adaya destek vererek, partiye hizmet etmeye devam edeceğini, CHP’de olmayan sekiz ilçeyi de alarak yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. Kocaoğlu, sözlerinin sonunda “en büyük amacım bu görevi CHP’li bir arkadaşa teslim etmektir” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA