SON DAKİKA

Haberertesi

CANPOLAT RUSYA BAŞKONSOLOSLUĞUNDA

CANPOLAT RUSYA BAŞKONSOLOSLUĞUNDA
Bu haber 21 Aralık 2016 - 21:22 'de eklendi ve 53.470 views kez görüntülendi.

CHP İSTANBUL İL ÖRGÜTÜNDEN BAŞKONSOLOS ANDREY POLDELYSHEV’A TAZİYE ZİYARETİ
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov’un silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Rusya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti gerçekleştirdi.
CANPOLAT’A PM ÜYESİ İDRİS AKYÜZ VE İL YÖNETİCİLERİ DE EŞLİK ETTİ
CHP PM Üyesi İdris Akyüz, İl Başkanvekili Orhan Örkmez, İl Sekreteri Hakkı Sağlam, İl Başkan Yardımcıları Şahanım Meter, Özgür Aydın ve CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan ile birlikte Rusya’nın İstanbul Başkonsolosluğunu ziyaret eden Canpolat, Başkonsolos Andrey Podelyshev’a başsağlığı diledi. Büyükelçi Karlov için açılan taziye defterini de imzalayan Canpolat, görüşme sonrasında konsolosluk önündeki alana karanfil bıraktı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Canpolat, Başkonsolos Karlov’un silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Türkiye’de uzun dönem görev yapan Karlov için başsağlığı ziyaretine geldiklerini ifade eden Canpolat şunları söyledi:
CANPOLAR: “ÜLKEMİZ ADINA ÖZÜR DİLİYORUZ”
“Ülkemizde görev yapan büyükelçiyi koruyamadığımız için üzgünüz. Ülke adına özür dilemek gerekiyor, biz de özür diledik. Ortadoğu’da ve özellikle Suriye’de artık barış mesajlarının etkili olmaya başlayacağı bir dönemde böyle bir saldırının gerçekleşmesinde barış istemeyenlerin, barışı engellemek isteyenlerin etkili olduğu anlaşılıyor”
“PARTİ OLARAK BARIŞ VE HUZURDAN YANAYIZ”
Canpolat, konuşmasının devamında “Terör olaylarının hızla arttığı bir dönemde CHP olarak terör kimden, nereden ve nasıl gelirse gelsin her türlü teröre karşı mücadele edeceğimizi; barışın, demokrasinin ve özgürlüklerin yanında yer alacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.” dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA