SON DAKİKA

Haberertesi

MİLLETVEKİLLERİ GÜMRÜKÇÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLLERİ GÜMRÜKÇÜ’YÜ ZİYARET ETTİ
Bu haber 29 Nisan 2019 - 18:17 'de eklendi ve 222 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
“GÜMRÜKÇÜ’NÜN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ”
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü‘ye kutlama ziyaretleri devam ediyor.
İZMİR MİLLETVEKİLLERİ ÇİĞLİ’DE
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu, Kani Beko, Atila Sertel, Mahir Polat ve Betdi Serter Başkan Utku Gümrükçü’yü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler.
ÖZCAN PURÇU; “ÇİĞLİ’DEKİ OY ORANI ÇOK ÖNEMLİ”

Başkan Gümrükçü’yü ilk olarak İzmir Milletvekili Özcan Purçu ziyaret etti. Eşi ve kızı ile Çiğli’ye gelen Purçu, Başkan Gümrükçü’ye çiçek verdi. Purçu, şöyle konuştu: “Metropolün en genç belediye başkanı Gümrükçü oldu. Genç yaşta olması ve dinamik enerjisi ile Çiğli’de güzel işler yapacağına inanıyorum. 2019 mahalli idareler seçimlerinde alınan 62’lik oy oranı oldukça önemli bir oran. Bu büyük başarı için Başkan Gümrükçü’yü ve CHP ilçe örgütünü kutluyorum.” dedi.
KANİ BEKO DİSK’İN KİTABINI HEDİYE ETTİ
İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Kani Beko da, Başkan Gümrükçü’yü ziyaret ederek başarılar diledi. Kani Beko, DİSK Genel başkanlığı döneminde hazırlattığı “Sözümüz” kitabını Gümrükçü’ye hediye etti.
KAMİL OKYAY SINDIR GÜMRÜKÇÜ’NÜN ŞANTİYE ZİYARETİNE DE EŞLİK ETTİ

Kamil Okyay Sındır ise Başkan Gümrükçü’nün şantiye ziyaretine de eşlik ederek işçilerle bir araya geldi. Milletvekili Atila Sertel de Başkan Gümrükçü’nün Çiğli’de önemli işler başaracağına inancının tam olduğunu belirterek, “Utku Gümrükçü kardeşime başarılar diliyorum. Çiğli halkına önemli hizmetlerinin olacağına inanıyorum. Çalışmalarında her zaman kendisinin yanındayız” dedi.
MAHİR POLAT VE BEDRİ SERTER’DEN ZİYARET

Başkan Gümrükçü’yü son olarak İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Bedri Serter de ziyaret ederek başarı dilediler.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA