SON DAKİKA

Haberertesi

ALİAĞA’YA ALİAĞA’LI ADAY ADAYI

ALİAĞA’YA ALİAĞA’LI ADAY ADAYI
Bu haber 27 Eylül 2023 - 8:39 'de eklendi ve 195 views kez görüntülendi.

SAVAŞ DAĞDEVİREN ALİAĞA’YA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
İzmir’in genç siyasetçilerinden CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Savaş Dağdeviren, CHP Aliağa İlçe Başkanlığında düzenlediği bir basın toplantısında Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

“BU TOPRAKLARDA DOĞDUM, BÜYÜDÜM VE YAŞIYORUM”
Konuşmasında çok heyecanlı olduğunu kaydeden Savaş Dağdeviren, “Biliyorsunuz heyecan olmazsa bir şey olmaz, biraz heyecanlıyım. Ben 1974 yılında Aliağa’da doğdum,  Aliağa’nın ilk Postacısı  olan Şahin Dağdeviren’in oğluyum. Bu topraklarda  doğdum, büyüdüm, evlendim ve bu topraklarda yaşamaya devam ediyorum. 24 yıllık evliyim ve 2 tane kızım var. Bu şehirde 4.5 yıldır meclis üyeliği yapmaktayım. Partimizi mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım” dedi.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN MEŞALESİNİ TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Dağdeviren, konuşmasının devamında “Gördüğümüm lüzum üzerine aday oldum. Burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücüne güvendim ve kendime  gücüme inanarak  aynı zamanda da  Aliağa Belediyesi’ndeki yanlışlar ürerine aday oldum. İnşallah bu şehir sokak sokak değişecek. Önümüzde tarihi bir sorumluluk var. Bu seçimde halka rağmen seçimi kazanlara her zaman demokrasi dersi vereceğiz.  Bizler demokrasiyi yeniden ülkemize kazandırmak için omuz omuza bir olacağız. Nerede bir eşitsizlik  varsa orada biz bir olacağız. Nerede bir ötekileştirme varsa biz orada olacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün meşalesini taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

“ALİAĞA HAKKINI ALACAK”
Dağdeviren, sözlerinin sonunda “Partim bana aday olarak görev verirse her zaman siz emekçilerin ve CHP örgütünün  yanında olacağım. Aliağa hakkını alacak. Yolumuz açık olsun. İlk adaylığını açıklayan aday adayıyım. Buradan söz veriyorum, Genel Merkez kimi atarsa atasın maddi manevi yanında olacak ve partimizi Aliağa’da iktidara getirmek için çalışacağım.”

AÇIKLAMAYA YOĞUN İLGİ
Dağdeviren’nin aday adaylığını açıkladığı toplantıya CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’nin yanısıra çok sayıda partilinin ve özellikle gençlerin yoğun katılımı dikkat çekti.
KAYNAK: Ege Haber Ajansı

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA