SON DAKİKA

Haberertesi

MALTEPE ÖRNEK BİR İLÇE OLACAK

MALTEPE ÖRNEK BİR İLÇE OLACAK
Bu haber 27 Nisan 2014 - 21:31 'de eklendi ve 385 views kez görüntülendi.

ALİ KILIÇ KILIÇDAROĞLU’NA SÖZ VERDİ
İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti ve örnek bir Maltepe sözü verdi.
CHP LİDERİ KILIÇ’A GÜVENDİĞİNİ İFADE ETTİ
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Genel Merkez’deki makamında görüştüğü Maltepe Belediye Başkanı Kılıç’a, “Örnek belediyelerimizden birinin de Maltepe olacağına ve Maltepe’de herkesin birlik içinde, kardeşçe, mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanıyorum” dedi.
ALİ KILIÇ: “GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA HESAP VEREN BİR YÖNETİM OLACAĞIZ”
Ali KILIÇ, “İstek ve beklentilerinize uygun bir Maltepe’yi hem bana güvenen Maltepeliler, hem siz, hem İstanbul, hem de Türkiye görecek. Eskişehir gibi 81 ilimizin de övgüyle sözettiği bir yer olacak Maltepe. Görev süremizde her zaman size, halkımıza, Maltepeliye ve hukuka hesap vereceğiz. Bize oy vermiş olsun veya olmasın, her inançtan ve her düşünceden kardeşimizle birlikte el ele vereceğiz ve bunu gerçekleştireceğiz. Maltepe’ye giderken yalnızdım, ama şimdi bana güvenerek oy veren 150 bin Maltepeli kardeşim, oy vermese de şimdilik 150 bin gönül veren, gülümseyen, el sıkıştığımız Maltepeli komşum ve hergün bize daha çok dostça bakan Maltepelilerden oluşan bir Maltepe’miz var. Hepsiyle birlikte Maltepe için çalışacağız. Bu sözü Maltepe’de verdim, size de veriyorum”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA