SON DAKİKA

Haberertesi

GELECEK PARTİSİ İZMİR’DE SAHAYA İNDİ

GELECEK PARTİSİ İZMİR’DE SAHAYA İNDİ
Bu haber 27 Ocak 2020 - 21:19 'de eklendi ve 238 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
İZMİR İL BAŞKANI BASINLA BULUŞTU

Gelecek Partisi İzmir il başkanı Cem Kavur Konak’ta bulunan ünlü “Ciğerci Ali Baba” Restaurant’ta basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

KONAK’TA “GELECEK” BULUŞMASI
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi’nin örgütlenmesini tamamladığı iller birer birer sahaya iniyor.
İzmir il başkanlığı görevine getirilen Cem Kavur Konak’ta kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

ÜST DÜZEY KATILIM

İl Başkanı Kavur’un Basın davetine Gelecek Partisi Genel Başkanı önceki dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Dinçer Türkmen, Selçuk Özdağ’ın yardımcısı Oğuz Şalvız ve İzmir il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

SELÇUK ÖZDAĞ; “SORUMLU SİYASETÇİLER OLARAK KARŞINIZDAYIZ”
Basın mensuplarının dışında çeşitli dernek ve vakıf temsilcilerinin de katılarak destek verdiği kahvaltı programında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ AK Parti’den kopuş sürecini ayrıntılarıyla anlattı.

“İYİYE İYİ, KÖTÜYE KÖTÜ DİYEN BİR GENEL BAŞKANIMIZ VAR”
Özdağ, “Sayın genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu AK Parti kurultayında seçilmiş genel başkan ve genel seçimlerde de seçilmiş Başbakan’dır. Sayın genel başkanımız vatanın ve vatandaşın aleyhine olan hiç bir karara Rıza göstermemiş ve bunun gerekçelerini yetkili kurullarda dile getirmiş bir liderdir” dedi.

İL BAŞKANI CEM KAVUR; “İZMİR’E VE TÜRKİYE’YE GÜVENİYORUZ”
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur da konuşmasında böyle önemli bir görevi üstlenmekten onur duyduğunu ifade ederek “Biz İzmir’de yeni bir sayfa açarak yeni çözümler, yeni önerilerle hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. İzmir’de ve Türkiye genelinde kabul göreceğimize inancım tamdır” dedi.

İL MERKEZİ YAKINDA AÇILIYOR

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Yardımcısı Ali Sungur da il başkanı Cem Kavur ile birlikte il binasının kontratını imzaladıklarını sosyal medya hesabından paylaşarak İl başkanlığı binasının anlaşmasını yaparak teslim aldıklarını ve tadilat sonrasında törenle hizmete açılacağını duyurdu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA