SON DAKİKA

Haberertesi

YUNUS EMRE HALİFEOĞLU GÖREVDE

YUNUS EMRE HALİFEOĞLU GÖREVDE
Bu haber 17 Temmuz 2014 - 12:42 'de eklendi ve 1.136 views kez görüntülendi.

ESENYURT CHP KENÇLİK KOLLARININ YENİ BAŞKANI OLDU
CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanlığı’na Yunus Emre Halifeoğlu atandı.
İL GENÇLİK KOLU GÖREVLENDİRDİ
Bir süre önce Sadık Özmat’ın istifası ile boşalan CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanlığı’na Yunus Emre Halifeoğlu atandı. CHP İstanbul Gençlik İl Yönetimi tarafından atama yapıldı.
CHP’Lİ GENÇLERE YENİ BAŞKAN
Yaklaşık 1 yıldır başarıyla yürüttüğü Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa eden Sadık Özmat’ın dilekçesini değerlendiren Recep Karakoç Başkanlığındaki CHP İstanbul İl Gençlik Yönetim Kurulu, CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Yunus Emre Halifeoğlu’nun görevlendirilmesi kararını verirken, yönetim kurulu üyelerini de atadı.
HALİFEOĞLU: “CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE İHSANOĞLU’NUN ARKASINDAYIZ”
Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “çatı aday” Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyeceklerini ve gece – gündüz demeden bu uğurda çalışacaklarını söyleyen CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanı Yunus Emre Halifeoğlu, “Adayın kişiliğine bakıyorsunuz, geçmişine, birikimine, donanımına bakıyorsunuz… Bugün en sıkı Tayyip Erdoğan fanatiği olanlar bile Ekmeleddin Bey’in ne geçmişine, ne bilgisine, ne de birikimine hiçbir şey söyleyemiyorlar. Bunun akabinde Türkiye’yi İslam âleminin tam da kalbinde başarıyla temsil etmiş, Anadolu değerlerinden uzak olmayan Ekmeleddin bey, ne bir paşa çocuğu ne de bir aristokrat çocuğudur. Yozgatlı bir babanın evladıdır. Ekmeleddin bey, Anadolu insanıyla ve onların değerleriyle barışık, insanların dilinden anlayan bir adaydır. Cumhurbaşkanı ilk defa milletimiz tarafından seçilecektir” dedi. Halifeoğlu, Esenyurt’ta gençlik örgütlenmesi olarak İhsanoğlu’nun seçilebilmesi adına ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını da ifade etti.
“CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”
İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmasını da değerlendiren Yunus Emre Halifeoğlu, bu görevlendirmenin kendisini onurlandırdığını söyledi. Halifeoğlu, “Hedefimiz önümüzdeki genel seçimde CHP’nin iktidar olmasıdır. Türkiye genelinde CHP’nin iktidarını kuracağız” diye konuştu.
CHP ESENYURT GENÇLİK ÖRGÜTÜ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:
Bahar Erzan, Yusuf Suna, Osman Araz, Halil Taş, Müjdat Çelik, Alev Bavku, Hasret Şahin, Yılmaz Görmüş, Zafer Bulut, Volkan Çelik, Volkan Çintemur, Ahmet Baba, Dilan Arıcan, Merve Yaman.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA