SON DAKİKA

Haberertesi

YANDAŞ MEDYADA SAVAŞ

YANDAŞ MEDYADA SAVAŞ
Bu haber 13 Ocak 2014 - 21:47 'de eklendi ve 456 views kez görüntülendi.

AKP ve Cemaat kalemşörlerinin hakaret savaşı
Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu’nun Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir ile ilgili iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.
Paris’te 3 kadın PKK’lının öldürülmesi olayının zanlısı Ömer Güney’e ait olduğu iddia edilen ve suikaste ilişkin, “MİT ile operasyon planı” yapıldığını öne sürülen ses kaydının yankıları sürerken Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu’dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
ZAMANLAMASI MANİDAR SES KAYDI!
Baransu, konuyla ilgili Twitter’da Ömer Güney’in bir MİT elemanı ve Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’le görüntülendiğini iddia etti. “Paris cinayetini işleyen Ömer adlı kişinin ses kaydı doğru mu? Sevilay Yükselir bu kişinin arkadaşıydı sanırım” diye yazan Baransu, “5-6 ay önce Ankara’da bir bayan gazeteciyle, MİT’ten bir isimle oturmuştuk. Ömer’in MİT’çilerin ve Sabah’tan bir ismin fotoğrafı var demişti. Bu kayıt ortaya çıktığına göre, var olduğu söylenen fotoğraf da ortaya çıkar mı acaba? Seçime kadar bu ülke çok şok yaşayacak gibi” ifadelerini kullandı.
BARANSU’NUN İDDİALARI
Bu sözlerinin ardından ortaya komplo teorilerinin atılmamasını isteyen Baransu, “Bu kayıt doğruysa bu yaklaşan fırtınanın habercisi. Bilgi değil, öngörü yazdıklarım. Ankaralı bayan gazetecinin gördüm dediği fotoğraf sanırım gerçek. MİT’çi gittikten sonra Sabah’taki kişiyl, Ömer’in fotoğrafını gördüm demişti. Sabah’taki ismin kim olduğunu söylemediler. Hatta bir uçak fotoğrafından daha bahsettiler. İki Sabah çalışanı ve MİT üst düzey yetkilisinin fotoğrafı…” ifadelerini kullandı.
SEVİLAY YÜKSELİR: ALÇAKSIN, ŞEREFSİZSİN
Mehmet Baransu’nun bu tweetlerinin ardından Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’den yanıt gecikmedi. Yükselir, “Sen yastığa nasıl başını koyuyorsun? Gün boyu insanlara attığın çamurlar iftiralar sonrası nasıl uyuyorsun? Yarın böylesi önemli bir cinayetle adımı andığın ve beni hedef gösterdiğin için suç duyurusunda bulunacağım Baransu…” ifadelerini kullandı. Yükselir, “Bir insan bu kadar mı alçalır. Bu kadar mı sefilleşir. Yazıklar olsun sana. İftiracılığın sonu yok. İğrençsin. Bunu ispatlamazsan namert oğlu namertsin. Alçaksın. Şerefsizsin” diye yazdı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA