SON DAKİKA

Haberertesi

YALÇIN BAYER SERDAL KILAVUZ’U YAZDI

YALÇIN BAYER SERDAL KILAVUZ’U YAZDI
Bu haber 17 Aralık 2018 - 7:29 'de eklendi ve 547 views kez görüntülendi.

YALÇIN BAYER SERDAL KILAVUZ’U YAZDI
Siyasetin nabzını tutan Hürriyet gazetesinin usta yazarı Yalçın Bayer, CHP’den Bakırköy belediye başkan aday adayı Serdal Kılavuz’a köşesinde yer verdi.
Bayer, yazısında Kılavuz’u şöyle tarif etmiş;
“Bir kentin kimliği yönetenleri ile şekillenir”
İstanbul’un en önemli ilçelerinden birisi Bakırköy.
Eğitim seviyesi en yüksek ilçeler arasında yer alıyor. Peki siyasiler bu gücün ne kadar farkında? Avrupa Diplomatlar Birliği Türkiye Kurucusu, CHP Bakırköy Belediye Başkan aday adayı Serdal Kılavuz soruyor bu soruyu. Kılavuz, 47 yaşında genç bir işadamı. Bakırköy Spor Kulübünde profesyonel olarak futbol oynamış. 2009-2014’de Bakırköy ve İBB Meclis Üyeliği, Encümen Başkanlığı ve Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmuş. Dört dönemdir CHP’de Kurultay Delegeliği yapıyor. İlçenin tüm STK’ları ile yakın diyalog içerisinde. Yaklaşan yerel seçimler için de iddialı konuşuyor: “Aday olursam CHP’ye Bakırköy siyasi tarihinin en yüksek oyunu kazandıracağım.”

SERDAL KILAVUZ’DAN EMEKÇİYE VEFA
Bakırköy’de alan çalışmalarına devam eden Serdal Kılavuz, örnek bir davranış daha sergiledi. Kılavuz, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Bakırköy Spor Vakfı ve Tesisleri’nin olaylı yıkımında hayatını kaybeden belediye personeli Mustafa Yılmaz’ı, unutmadı.
KARANFİL BIRAKIP SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU
E992210C-235E-4958-8FC7-1A6DDC7D55FA
Ölümünün birinci yılında, iş kazasında hayatını kaybeden Bakırköy Belediye personeli merhum Mustafa Yılmaz’ın hayatını kaybettiği alana, Bakırköy belediye meclis üyesi aday adayı Hakan Kurudere ile birlikte karanfil bırakan Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı Kılavuz, Mustafa Yılmaz ve iş kazalarında yaşamını yitiren emekçiler adına bir dakika saygı duruşunda bulundu.
ADINI YAŞATMA SÖZÜ VERDİ
Belediye Başkan Aday Adayı olan CHP’li Serdal Kılavuz, aday olduğu ve seçildiği taktirde yıkılan spor tesislerinin bulunduğu alana yapılan parka,  merhum işçi Mustafa Yılmaz’ın da adını vererek, “Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Mustafa Yılmaz Spor Kompleksi” olarak yeniden düzenleyeceğini söyledi.
(Fotoğraf: Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam)

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA