SON DAKİKA

Haberertesi

YAHYA GÖKTAŞ’TAN BİRLİK KAHVALTISI

YAHYA GÖKTAŞ’TAN BİRLİK KAHVALTISI
Bu haber 08 Ağustos 2015 - 9:55 'de eklendi ve 482 views kez görüntülendi.

YAKLAŞAN DELEGE SEÇİMLERİ ÖNCESİ BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMASI
Bakırköy belediyesinin CHP’li meclis üyesi Yahya Göktaş düzenlediği kahvaltıda Şenlikköy ve Basınköy üyelerini bir araya getirdi.
YAHYA GÖKTAŞ: “AMACIMIZ PARTİYİ BÜYÜTMEK”
Yahya Göktaş, kahvaltıda ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı. “Bu buluşmaya gelen partililerime teşekkür ediyorum. Olağanüstü dönemlerden geçiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ve kadroları ülke sorumluluğunu her şeyin önünde tutan bir anlayışa sahiptir. Bu nedenle sadece kongrelere dönük ve şahsi hesaplarla geçirecek zamanımız yok. Arkadaşlarımızla delege seçimlerinin yanı sıra güncel gelişmeleri de değerlendirme fırsatı bulduk. Bizim ihtiyacımız olan tek şey çalışmak ve partimizi büyütmektir. Gerisi teferruattır”
“TOPLANTILARI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”
Partililerin motivasyonu ve bilgi alışverişi için bu tür toplantıların daha çok yapılmasına öncülük edeceğini söyleyen Göktaş, “ilçemizin her mahalle ve sokağında varız. Herkesin düşüncesine, önerisine ve katkısına ihtiyacımız var. Daha çok insana ulaşarak “yarın seçim varmış gibi” çalışmaya devam edeceğiz. Bugün olduğu gibi belirli aralıklarla bir araya gelerek değerlendirme yapacağız” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA