SON DAKİKA

Haberertesi

VE CUMHURBAŞKANI KONUŞTU!

VE CUMHURBAŞKANI KONUŞTU!
Bu haber 06 Eylül 2015 - 20:40 'de eklendi ve 352 views kez görüntülendi.

400 VEKİL ALINSAYDI BUNLAR OLMAZDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir televizyonun canlı yayınında “Şehit haberleri” ile ilgili açıklamalar yaptı.
DAĞLICA SALDIRISI
“Herşeyden önce üzüntülüyüz. Genelkurmay, valilik ve oradaki kolordu komutanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bir güvenlik toplantısı yapılıyor Ankara’da.”
DAHA KARARLI ADIMLAR ATILACAK!
“Dağlıca’da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay meydana geliyor. Zırhlı araçların ardarda geçişi sırasında böyle bir olay oluyor. Temennim odur ki; şu an yapılacak açıklama ve orada alınacak önlemler çok daha kararlı olacaktır. Bölgede atılacak adımlar daha kararlı olacak”
HAVA ŞARTLARI VESAİRE….
“O ana kadar da herhalde kesin neticeleri almış olurlar. Bu kesin neticeyi aldıktan sonra durumu açıklayacaklar. Tabi şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında böyle bir mücadele var ve Dağlıca’da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor.”
“400 VEKİL ALINSAYDI BUNLAR OLMAZDI”
Erdoğan sözlerine “Eğer 400 milletvekilini alacak ve Anayasa’yı değiştirecek bir sayıyı bir parti almış olsaydı, bugün bunlar olmazdı” diyerek devam etti.
“SÜREÇTE SİLAH STOĞU YAPILDI”
Çözüm sürecine ihanet ederek değerlendirildi. Çözüm süreci bunlar silah stoklama süreci olarak değerlendirdi. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar. Şimdi Valilikler vasıtasıyla sokağa çıkma yasağı ilan ederken evlerde kimler var. Bunu görecek. Bunun amacı bu. Bu OHAL değildir. Sürelidir.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA