SON DAKİKA

Haberertesi

UTKU ÇAKIRÖZER HER YERDE

UTKU ÇAKIRÖZER HER YERDE
Bu haber 30 Ağustos 2015 - 15:55 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

GAZETECİLER FEDERASYONU VE KENT KONSEYİNDEN TARLALARA UZANAN ÇALIŞMA
CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, yoğun çalışma temposu ile dikkat çekiyor.
İLK DURAK GAZETECİLER FEDERASYONU
Çakırözer, Eskişehir Gazeteciler Federasyonu’nu ziyaret ederek meslektaşlarının sorunlarını dinledi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Çakırözer, Resmi Gazete’de yayımlanan yeni ” Basın Kartı Yönetmeliğinden” duyduğu kaygıları dile getirerek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti gibi ülkemizin önde gelen büyük meslek örgütleri devre dışı bırakıldığını ifade etti.
İKİNCİ DURAK ESKİŞEHİR KENT KONSEYİ
image
CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer daha sonra Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri ile Mahmudiye Belediyesi’nin işbirliği ile oluşturulan Mahmudiye Kent Kitaplığı’nın açılış törenine katıldı.
TARLADA ÇALIŞAN MEVSİMLİK EMEKÇİLERİ ZİYARET ETTİ
image
Utku Çakırözer son olarak Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ile birlikte Şanlıurfa ve Konya’dan Mahmudiye’ye gelerek tarım işçiliği yapan kadınları ziyaret ettiler.
ÇAKIRÖZER PARTİSİNİN BU KONUDAKİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Tarım işçisi kadınların yevmiyelerinden, sosyal güvencelerine, çalışma koşullarından genel beklentileri üzerine sorunlarını dinleyen Çakırözer, tarım işçilerinin Türkiye’de hemen her bölgede aynı sıkıntıları yaşadıklarını, CHP olarak bu konu üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA