SON DAKİKA

Haberertesi

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN
Bu haber 10 Ekim 2015 - 11:55 'de eklendi ve 283 views kez görüntülendi.

TERÖR ANKARA’DA BARIŞ DİYENLERİ HEDEF ALDI
Ankara’da bugün yapılacak “Barış ve Demokrasi” mitinginin başlamasına dakikalar kala bombalar patladı.
Şu ana kadar yapılan açıklamalarda 86 yurttaşımız hayatını kaybetti, 186’yi aşkın da yaralı var.
GAZETECİ FARUK BİLDİRİCİ O ANLARI ANLATTI
Hürriyet gazetesinin okur temsilcisi Faruk Bildirici miting alanında olduğunu ve yaşadıklarını şöyle anlattı.
“Saat onu geçerken, Gar’ın önündeki yolda iki patlama oldu. İlk patlamadan 10-15 saniye gibi kısa süre sonra ikinci patlama oldu. Ben, tam garın önünde taksi durağının oradaydım. Gazeteci arkadaşlarla sohbet ediyorduk. Birinci patlamada ne olduğunu algılayamadan, ikinci patlama oldu. İnsanlar bağırmaya, kaçışmaya ve yere yetmeye başladı. Biz de yere yattık ve çevremizdekilere ‘yere yatmalarını sakin olmalarını’ anlatmaya çalıştık.”
HARAKETSİZ İNSAN BEDENLERİ…
Ayağa kalktığımızda etrafımıza baktığımızda Gar’ın kapısının önünü kadar gelen insan bedeni parçaları gördüm. Ayağa kalktım. Herkes birbirine yardım etmeye çalışıyordu. Garın önündeki trafik ışıklarının olduğu büyük olasılıkla patlamanın gerçekleştiği yere doğru gittiğimizde çok sayıda insanın hareketsiz yattığını gördüm.
İNSAN PARÇALARI…
“İnsanlar ne yapacağı bilmez halde, olayın şoku ile sağa sola gitmeye çalışıyor. Polise ve ambulansa ulaşmaya çalışıyorlardı. Sol taraftaki trafik ışığının olduğu yerdeki görüntüler çok kötüydü. Çok sayıda insan vücudu parçası, kollar ve bacaklar vardı. İnsanlar birbirinin üzerinde yığın halindeydi. Bir adam dehşet içinde ayağından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanmış kız çocuğunu hastaneye yetiştirmeye çalışıyor, bir yardan yardım istiyor, biri yandan da bağırıyordu.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA