SON DAKİKA

Haberertesi

THY’DEN SKANDAL MAZERETLER

THY’DEN SKANDAL MAZERETLER
Bu haber 29 Mayıs 2014 - 19:26 'de eklendi ve 522 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU’NUN UÇAĞI ÜÇ SAAT KALKIŞ YAPMADI
Cumhurbaşkanlığı seçimi turları çerçesinde İstanbul’daki temaslarını tamamlayarak Ankara’ya dönüşe geçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, THY uçağında yaklaşık 3 saat “mahsur” kaldı. THY yetkilileri, Kılıçdaroğlu ve beraberideki heyete önce “trafik yoğunluğu var”, daha sonra da “yakıtımız bitti” bilgisi verildi.
İNANDIRICI OLMAYAN GEREKÇELER
Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Aytun Çıray, Genel Sekreter Tekin’in de içinde olduğu uçak 13.50’de havalanması gerekirken, önce “trafik yoğunluğu” gerekçe gösterilerek, 15 dakika bekletildi. Tekin ve Toprak, Cumhuriyet’e yaptıkları açıklamada, önce “hava trafiği yoğunluğu” gerekçe gösterilerek bekletildiklerini, daha sonra hiçbir gerekçe göstermeden uzun süre bekletildiklerini bildirdiler. Uçak personelinin daha sonra “yakıtımız bitti” dediğini ve yaklaşık 2.5 saat daha havaalanında bekletildiklerini belirten Gürsel Tekin, yaşananları tam bir “rezalet” olarak nitelendirdi.
ERDOĞAN TOPRAK: “KASIT VAR”
Uzun süre yetkililerden bilgi alınamaması üzerine yurttaşların da çaresiz bir şekilde kendilerinden bilgi almaya çalıştığını belirten, bu olayın altında “kasıt” aradıklarını söyledi.
ANAMUHALEFET LİDERİ RANDEVULARINI ERTELEMEK ZORUNDA KALDI
Erdoğan Toprak da gecikme nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun genel merkezde saat 15.30’da görüşeceği Finlandiya Meclis Başkanı ile randevusunu iki kez ertelemek zorunda kaldığını söyledi.
UÇAK ÜÇ SAAT SONRA KALKTI
Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyetinin bulunduğu uçak 3 saat sonra havalandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA