SON DAKİKA

Haberertesi

TARHAN’IN PARTİSİNE SAĞCI İLÇE BAŞKANI

TARHAN’IN PARTİSİNE SAĞCI İLÇE BAŞKANI
Bu haber 02 Aralık 2014 - 19:54 'de eklendi ve 865 views kez görüntülendi.

İSTİFA EDERKEN CHP’Yİ “SAĞA KAYMAKLA” SUÇLAMIŞTI
CHP’den istifa ederek parti kuran Emine Ülker Tarhan’ın ekibi ortaya çıkıyor. AKP belediye başkan adayı, Anadolu Partisi Didim ilçe başkanı oldu.
İLÇE BAŞKANININ GİTMEDİĞİ PARTİ KALMAMIŞ
Anadolu Partisi Didim İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanlığı’nı iki dönem ANAP’tan Didim’de Belediye Başkanlığını yapan bir dönem MHP’den Belediye Başkan adayı olan, geçtiğimiz 30 Mart yerel seçiminde de AKP’den Belediye Başkan aday adayı olan Ünal Boztürk, AKP’den istifa edip, Anadolu Partisi Didim İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanı oldu.
TARHAN’DAN SOLCULARIN DIŞINDA HERKESE BİRLEŞME ÇAĞRISI
17 isime ‘birleşme’ çağrısı

image
Emine Ülker Tarhan, Mansur Yavaş ve İdris Bal’ın da aralarında bulunduğu 17 siyasiye, LDP’den aynı çatı altında birleşme çağrısı geldi.
KİM OLURSAN OL GEL!
1999’dan bu yana seçimlere katılan ancak beklediği sonuçları alamayan Liberal Demokrat Parti’nin aralarında kısa süre önce kurulan Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, yine Demokratik Gelişim Partisi’ni kuran İdris Bal ve CHP ’nin son yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş’ın da bulunduğu 17 isme ‘seçime birlikte katılma’ teklifi ile gittiği öğrenildi.
Radikal’den Barış Avşar’ın haberine göre, 17 isim arasında 2010’da sona eren CHP üyeliğinin ardından siyasetten uzak kalan İlhan Kesici ile iş dünyasından ‘tanınmış’ isimlerin de bulunduğu belirtiliyor.
ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER
Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan ve beraberindeki partililer Anıtkabir’i ziyaret etti. Tarhan ve beraberindeki partililer, Atatürk’ün mozolesine çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi‘ne geçen Tarhan, burada Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA