SON DAKİKA

Haberertesi

SÜLEYMAN ÇELEBİ KÜRSÜYE DÖVİZLE ÇIKTI

SÜLEYMAN ÇELEBİ KÜRSÜYE DÖVİZLE ÇIKTI
Bu haber 01 Mart 2014 - 23:15 'de eklendi ve 585 views kez görüntülendi.

GAZİ MECLİS’TE HIRSIZLARA YER YOK
Meclis Genel Kurulu’nda, CHP’li milletvekillerinin oturdukları sıralara bıraktıkları “Gazi Meclis’te hırsızlara yer yok” dövizleri tartışma yarattı.
Meclis Genel Kurulu’nda BDP’nin taşeron işçilere ilişkin grup önerisi üzerinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, kürsüye üzerinde “Gazi Meclis’te hırsızlara yer yok” yazan dövizi bıraktı. Çelebi, konuşması sırasında zaman zaman da dövizi kaldırarak gösterdi.
CHP’Lİ SÜLEYMAN ÇELEBİ’NİN ÖNÜNDEKİ DÖVİZ’E TBMM TV SANSÜRÜ
Çelebi’nin konuşmasının ardından söz isteyen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Meclis televizyonunu eleştirerek, “Sayın Süleyman Çelebi konuşmasını yaptığında şu pankartı yani ‘Gazi Meclis’te hırsızlara yer yok’ yazısını göstermemek için ellerinden geleni yapmışlardır” diyerek tepki gösterdi. AKP sıralarından gelen tepkilere de Atıcı, elindeki dövizi göstererek, “Bu ifadeye karşı mısınız?” diye sordu.
TBMM BAŞKANVEKİLİ GÜLDAL MUMCU TBMM TV’Yİ KINADI
Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu da, “Meclis televizyonunun bir milletvekilinin konuşması sırasında konuşmasını yayınlamamasını kınıyorum. TBMM’nin televizyonunun yayın yapmamasını da kınıyorum” dedi. AKP sıralarından da “Yasa dışı yayın yapanları da kınıyor musunuz” sesleri yükseldi.
AKP’Lİ ÜNAL TV YAYIN YÖNETMENİ GİBİ KONUŞTU
AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal da, “Meclis televizyonu hukuksuz görüntülerin yayın aracı değildir. Meclis TV herhangi bir milletvekilinin konuşmasını yayınlamamazlık etmemiştir. Korsan bir görüntüyü göstermek için özel düzenleme mi yapacaktı. Doğal çekimini yapmıştır” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA