SON DAKİKA

Haberertesi

ŞİŞLİ’DE ŞEHİT VE GAZİLERE VEFA

ŞİŞLİ’DE ŞEHİT VE GAZİLERE VEFA
Bu haber 01 Temmuz 2015 - 12:00 'de eklendi ve 415 views kez görüntülendi.

BAŞKAN İNÖNÜ ŞEHİT VE GAZİLERE İFTAR VERDİ
Şişli Belediyesi, Ramazan dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği düzenledi.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN AİLELERİ DE KATILDI
Ramazan ayında düzenlediği sokak iftarları ile binlerce kişiyi Şişli’de ağırlayan Şişli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şehit ailesi ve gaziler için bir iftar yemeği verdi. Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ev sahipliği yaptı. Şişli CHP İlçe Başkanı Veli Çelik’in de hazır bulunduğu iftar programına katılım yoğun oldu.
BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ İNÖNÜ: “BEREKET VE BOLLUK DİLEDİ”
image
Hayri İnönü, iftar yemeğine katılanlara hayırlı Ramazanlar dileyerek, “Vatanımız için hayatlarını feda etmiş şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Ülkemiz için savaşmış, yaralanmış gazilerimize de huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Şişli Belediyesi olarak Ramazan dolayısıyla şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmekten, birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Sofralarımızın bereketi, bolluğu hiç eksilmesin” dedi.
AİLELER İNÖNÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER
İftar yemeğinden son derece memnun kalan şehit aileleri ve gaziler, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye böyle bereketli bir ayda kendilerini hatırladığı için teşekkür ettiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA