SON DAKİKA

Haberertesi

ŞİŞLİ’DE RAMAZAN GELENEĞİ

ŞİŞLİ’DE RAMAZAN GELENEĞİ
Bu haber 29 Haziran 2014 - 10:08 'de eklendi ve 539 views kez görüntülendi.

SOKAK İFTARLARI BİNLERCE İNSANI AĞIRLAYACAK
Şişli Belediyesi Ramazanı Sokak İftarlarıyla Karşılıyor
Şişli Belediyesi tarafından Şişli Meydanı’nda kurulacak olan iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca binlerce vatandaşı ağırlayacak.
MASRAFLARI HAYIRSEVERLER KARŞILIYOR
Ramazan ayı boyunca, toplam 2 bin kişiyi ağırlamak üzere Şişli’de iftar çadırı hizmet verecek. İftar masraflarını her gün bir işadamı ya da bölgedeki hayırsever yurttaşlar karşılayacak.
YOKSULLARIN YANISIRA YURTLARA DA GIDA YARDIMI
İftar çadırı aynı zamanda yine yüzlerce kişinin orucunu açmak için kumanyaların dağıtıldığı bir merkez olarak da hizmet verecek. Şişli Belediyesi her akşam ilçenin ekonomik düzeyi düşük mahallelerine ve okul yurtlarına kumanya ve erzak yardımında da bulunacak. Yemek dağıtım sayısıyla birlikte Ramazan ayı boyunca yapılacak erzak yardımı ile toplam 25 bin kişiye ulaşılması amaçlanıyor.
Şişli Meydanı’nda kurulacak olan Şişli Belediyesi iftar çadırı, her gün fasıl eşliğinde ünlü sanatçıları da ağırlayacak.
BAŞKANVEKİLİ EMİR SARIGÜL HAZIRLIKLARI DENETLEDİ
Şşli belediye başkanvekili Emir Sarıgül’de hizmetlerin kusursuz olması için hazırlıkları yerinde denetledi. Her ayrıntıyı kurmaylarıyla birlikte gözden geçiren Sarıgül Şişli halkına bir ay boyunca hakettikleri hizmetleri sunacaklarını söyledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA