SON DAKİKA

Haberertesi

SİLİVRİ’DE BAŞKAN-HALK BULUŞMALARI

SİLİVRİ’DE BAŞKAN-HALK BULUŞMALARI
Bu haber 29 Ocak 2014 - 10:00 'de eklendi ve 599 views kez görüntülendi.

BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN IŞIKLAR MAHALLELERDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, köy ve mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.
BAŞKAN IŞIKLAR KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, köy ve mahallelerde meclis üyeleri eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Gazitepe, Kadıköy, Ortaköy ve Kavaklı Mahallelerini ziyaret eden Başkan Işıklar, hemşerileriyle bir araya geldi.
“MAHALLE BELEDİYECİLİĞİ ŞİMDİ BAŞLAYACAK”
Kahvehanelerde konuşma yapan Başkan Işıklar; “Muhtarlıklarımız belediye temsilcilikleri haline gelecek. Belediye buradaymış gibi bütün işlerinizi halleder hale getireceğiz. Mahalle belediyeciliği şimdi başlayacak” dedi. 2 Şubat’a uzatılan seçmen listeleri askı süresi ile ilgili hemşerilerini uyaran Başkan Işıklar, muhtarlıklardan isimlerini kontrol ederek oylarına sahip çıkmalarını istedi
ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, haftasonu köy ve mahalleleri dolaşarak esnaf ziyareti yaptı kahvehanelerde hemşeriyle buluştu.
VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, haftasonu mesaisini köy ve mahallelerde meclis üyeleri eşliğinde ziyaretler yaparak geçirdi. Cumartesi günü Fener, Büyüksinekli, Küçüksinekli, Seymen, Yolçatı ile Çeltik köylerini ziyaret eden Başkan Işıklar, Pazar günü de Çanta, Değirmenköy ve Gümüşyaka Mahalleleri’ni ziyaret etti.
HALK IŞIKLAR’I SEVGİYLE KUCAKLADI
Ziyaretlerde hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Işıklar’ı, vatandaşlar sevgiyle kucakladı. Beş yıldır çevreden merkeze gelen bir anlayışla çalıştığını ifade eden Işıklar; “Köylerimizin belediyeye bağlanmasından sonraki farkı, hizmet farkını göreceksiniz. Silivri’de ve tüm mahallelerimizde ne yaptıysak, köylerimizde de aynısını yapacağız. Merkez nasılsa, köylerimiz de aynı olacak. Birlikte her şey daha güzel olacak” dedi. Kahvehaneleri dolaşarak esnaf ziyaretleri yapan Işıklar, ziyaretlerine devam edecek.
IŞIKLAR VE MUHTARLAR İLE SARIGÜL’ÜN PROGRAMINA KATILMIŞTI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili muhtarlarla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün proje ve çalışmalarını anlatmak üzere düzenlediği toplantıya katıldı.
İLÇE BAŞKANI VE MUHTARLARLA BİRLİKTE GİTTİ
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Silivrili muhtarları proje ve çalışmalarını anlatmak üzere Cevahir Otel’de ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, muhtarlar ve CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile birlikte düzenlenen toplantıya katıldı. Sarıgül, proje ve çalışmalarını muhtarlarla paylaşarak yerel seçim sürecinde muhtarlardan destek istedi. Toplantıda Başkan Işıklar da Sarıgül ile istişarede bulundu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA