SON DAKİKA

Haberertesi

SİLİVRİ’DE 10 KASIM

SİLİVRİ’DE 10 KASIM
Bu haber 12 Kasım 2014 - 12:24 'de eklendi ve 437 views kez görüntülendi.

ÖZLEM VE MİNNETLE ANILDI
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silivri’de de aramızdan ayrılışının 76. yıldönümünde saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıldı.
ANMA TÖRENLERİNE YOĞUN KATILIM
image
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 76. yıldönümünde düzenlenen törenlerle anıldı. Anma programının Silivri sahilindeki Atatürk Anıtı önünde ilk olarak çelenk sunumu gerçekleştirildi. Ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu. Törene Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Silivri Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Muhammed Sevinç, Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, Oda Başkanlıkları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar yer aldı.
“ATA SEVGİSİ” BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen anma programının ardından ilçe protokolü Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu’na geçerek burada Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan ‘Ata Sevgisi’ konulu karma serginin açılışını yaptı. Sergi katılımcılardan büyük ilgi ve beğeni gördü.
SALON PROGRAMI ERTUĞRUL GAZİ’DE GERÇEKLEŞTİ
İlçe protokolünün karma serginin ardından son durağı, salon programı için Ertuğrul Gazi İlköğretim okulu oldu. Burada okunan şiirler, Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve öğrencilerin ortaya koyduğu oratoryo gösterisiyle program son buldu

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA