SON DAKİKA

Haberertesi

SEYİT TORUN: ORDU’DA SEVGİ KAZANACAK

SEYİT TORUN: ORDU’DA SEVGİ KAZANACAK
Bu haber 20 Ocak 2014 - 20:28 'de eklendi ve 603 views kez görüntülendi.

ORDU BELEDİYE BAŞKANI SEYİT TORUN İLÇELERİ ZİYARET ETTİ
Fatsa’da esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Seyit Torun, “Ordu’da sevgi kazanacak. Sevgiyle bu seçimi kazanacağız” dedi. Torun, Fatsa’da kendisine büyük ilgi gösteren halka teşekkur etti.
Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, sürdürdüğü ilçe ve belde gezileri kapsamında bugün ziyaret ettiği Fatsa’da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
TORUN: “20 YILLIK DENEYİMİMİZ İLE YİNE BAŞARACAĞIZ”
Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun görünen Başkan Seyit Torun, 20 yıllık tecrübeyle içinde bulunduğu sorumluluğun farkında olduğunu ve Sevgi ile kazanarak, başarıyı birlikte yakalayacaklarını ifade etti.
ORDU MİLLETVEKİLİ İDRİS YILDIZ DA EŞLİK ETTİ
CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi, Fatsa CHP Belediye Başkan Adayı Ulvi Zeki Suvarioğlu ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Fatsa’nın cadde ve sokaklarını adım adım dolaşan Başkan Seyit Torun, vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını anlattı.

Biz Önümüze Bakıyoruz, Yolumuzda Yürüyoruz…

Programının bir bölümünde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Seyit Torun, “Biz önümüze bakıyoruz, yolumuzda yürüyoruz, halkımızla birlikte inançlı bir şekilde 30 Mart akşamı Ordu Büyükşehir Belediyesini ve ilçelerimizle birlikte kucaklamak üzere devam ediyoruz” dedi. Başkan Torun konuşmasında şu görüşlere yer verdi;
SEYİT TORUN: “SİZLERE OLAN İNANCIM TAM”
“Çok değerli arkadaşlarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Caddede, sokakta, işyerlerinde onlarla kucaklaşıyoruz. Gördüğümüz destek de bizlerin sorumluluğunu daha da artırıyor. Bu seçimi kazanacağımıza olan inancımızı da pekiştiriyor. İnşallah Fatsa’mızla birlikte Ordu’muzu da birleştireceğiz ve bugüne kadar yapılamayan, bugüne kadar gerçekleştirilemeyen, insanımıza çözüm üretecek projelerimizle birlikte yöneteceğiz ve daha ilerilere götüreceğiz. Buna olan inancım tam. Biz, doğru olmayan ifadelere hiç takılmıyoruz. Biz önümüze bakıyoruz, yolumuzda yürüyoruz, halkımızla birlikte inançlı bir şekilde 30 Mart akşamı Ordu Büyükşehir Belediyesini ve ilçelerimizle birlikte kucaklamak üzere devam ediyoruz. Zaman zaman belki basın yayın organlarında bazı aday arkadaşlarımızın eleştirilerini duyabilirsiniz. Bazı ithamları duyabilirsiniz. Ama biz bir günlük değil her zaman sizin aranızdayız. 20 yıldır da içinizdeyiz. 20 yıldır da farklı yerlerde sizinle kucaklaşıyoruz. Herkese de hesap verme sorumluluğumuz var. Ve bu sorumluluğumuzu da yerine getirdik bugüne kadar. Bundan sonrada yerine getireceğiz. Ordu’da sevgi kazanacak ve birlikte başaracağız” dedi.

Sevmedikten Sonra Hiçbir Şey Yapamazsınız…

Kendisine yöneltilen bir soruda ‘halkın bu ilgisinin nereden kaynaklandığı’ şeklindeki soruya ise Başkan Seyit Torun, bu ilginin bugüne kadar olan birliktelikten ve karşılıklı yürüklerin açılmasından kaynaklandığını söyleyerek, “Bugüne kadar onlarla her alanda, düğününde cenazesinde, sokakta caddede, lokantasında fırınında, hep bir araya geldik. Karşılıklı o güveni, sevgiyi aldık ve verdik. Ben her zaman söylüyorum, Ordu’da sevgi kazanacak. Bazıları bu sözümü farklı algılatıyor. Sadece sevgi yetmez diye. Sevmedikten sonra hiç birşey yapamazsınız. İnsanı sevmezseniz insana hizmet edebilir misiniz. İnsana değer vermezseniz, ona sahiplenmezseniz, onun sıkıntılarını dert edinmezseniz ona hizmet edebilir misiniz. Bu karşılıklı bir sevgi, o azimle yürüyoruz. Bana zaman zaman şu soruyu soruyorlar; ‘Ya nasıl bu kadar enerji dolusun. Sürekli çalışıyorsun, sürekli caddelerde sokaklardasın’. Ben sevgi ile besleniyorum. O sevgi beni daha fazla çalışmaya, sorumluluğumun bilincini daha fazla artırmaya neden oluyor. İnşallah bu gönülleri birleştireceğiz, bu sevgiyi büyüteceğiz, hem Fatsa’mıza hem Ordu’muza, hem de ülkemize hizmet edeceğiz” şeklinde görüşlerini açıkladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA