SON DAKİKA

Haberertesi

SARIGÜL YEREL BASINA SÖZ VERDİ

SARIGÜL YEREL BASINA SÖZ VERDİ
Bu haber 30 Ocak 2014 - 19:16 'de eklendi ve 523 views kez görüntülendi.

30 MART’TA BULUŞACAĞIZ…
İstanbul genelinde yayın yapan yerel basın temsilcilerini WOW Otelde verdiği öğle yemeğinde ağırlayan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül gazetecilere “Güçlüden yada değil haklıdan yana olun. 30 Mart akşamı belediye başkanlarımla ilk toplantımızda siz de olacaksınız.” dedi.
SARIGÜL: YEREL MEDYA’NIN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM
Mustafa Sarıgül konuşmasında, “Kıyıda köşede, mahallelerde, köylerde yoksul ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın halini kimse bilmez. Kimse görmez. Yerel Basın mütevazi mahallelerde yaşayan, sesini milyonlara duyuramayan yurttaşlarımızın sesidir.”
SORUNLARI SIRALADI
Yeterli ilanların alınamadığını biliyorum. Reklamlarınızı alamadığınızı biliyorum. Devlet desteği alamadığınızı biliyorum. Hatta bugün bile buraya gelirken hangi baskıları, hangi zorlukları, hangi siyasal engellerle karşılaşarak buraya geldiğinizi tahmin edebiliyorum. Ve buraya gelen basınımızın gelmemesi içinde neler yapıldığını da tahmin edebiliyorum. Değerli basın mensubu arkadaşlarım hepinizden ricam şu; yolumuz uzun ve çok daha duyarlı toplumu ön plana çıkartan önemli çalışmaları beraber yapacağız. Hepinizden ricam şu; güçlü ile beraber olmayın, her zaman ve her zaman haklı ile beraber olun. Haklı ile beraber olduğunuz zaman kalıcı olursunuz. Sizler güçlüden yana değil haklıdan yana olmalısınız” dedi.
RAKAMLARLA YEREL BASIN
Sarıgül, “İstanbu’da haftalık ve günlük gazete olmak üzere toplan 180’e yakın gazete yayınlanıyor. Bunların 50 tanesi günlük olarak çıkmaktadır. Büyükşehir Belediyesini sizlerle birlikte yöneteceğiz ve sorunlarınızın çözümünü de sizlerle birlikte bulacağız”
30 MART AKŞAMI BELEDİYE BAŞKANLARIMLA İLK TOPLANTIMI YEREL BASINLA YAPACAĞIM
“İlçe Belediye Başkanlarımla 30 Mart akşamı saat 01’de yapacağım ilk toplantıda Yerel Basın Mensupları olacaktır”
“ERTESİ GÜNÜ AKP’DEN SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET EDECEĞİM”
Sarıgül; “30 Mart’ın ertesi günü hiçbir siyasi parti gözetmeden, AKP’den seçilecek Belediyeleri ziyaret ederek başlayacağım. Çünkü benim görevim onlarında gönlünü kazanmaktır, benim görevim onlarla da beraber olmaktır. İstanbul’da kin dönemini, sevgisizlik dönemini hep berber bitireceğiz ve sevgi ve barış dönemini getireceğiz.” Dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA