SON DAKİKA

Haberertesi

SARIGÜL ÖZCAN IŞIKLAR’I KUTLADI

SARIGÜL ÖZCAN IŞIKLAR’I KUTLADI
Bu haber 18 Nisan 2014 - 16:02 'de eklendi ve 605 views kez görüntülendi.

SİLİVRİ’YE GİDEN MUSTAFA SARIGÜL CHP İLÇE BAŞKANLIĞINI VE BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN IŞIKLAR’I ZİYARET ETTİ
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, 30 önce CHP İlçe başkanlığını daha sonra da Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek kutladı.
ÖZCAN IŞIKLAR MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ
Mustafa Sarıgül, 30 Mart seçimlerinden başarıyla çıkan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Sarıgül, “Uzun yıllar milletvekilliği, belediye başkanlığı yapan bir evladınız olarak söylüyorum ki; Silivri’de bir başarı varsa bu başarının arkasında Özcan Işıklar Başkanımızın şahsında Silivri Belediyesi’nde görev yapan binlerce arkadaşımızın başarısı vardır” dedi. Sarıgül’ün ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Işıklar da, “Aramızda olmasından büyük şeref duyduk. Bundan sonra daha güzel günler göreceğimize inanıyorum” sözleriyle duygu ve düşüncelerini ifade etti.
IŞIKLAR: MÜCADELEMİZ DAHA YENİ BAŞLADI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Sarıgül’ün kendisine gerçekleştirdiği ziyarette “Aramızda olmasından büyük şeref duyduk. Bundan sonra daha güzel günler göreceğimize inanıyorum. Bu mücadele yeni başladı. Kendisi büyük bir mücadele örneği gösterdi. İçimizi aydınlatan çalışmalar oldu. Bundan sonra da olacağına büyük bir inançla güveniyorum” dedi.
SARIGÜL: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül de 30 Mart seçimlerinin ardından çıktığı nezaket ziyaretlerinin Silivri ayağında gerçekleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti: “Silivri’deki yurttaşlarımız bize çok büyük destek verdiler. Teşekkür ediyorum. Ama inanın ki sandıkları koruma konusunda aynı hassasiyet Silivri’de olduğu gibi diğer ilçelerin bir bölümünde olmadı. Sancaktepe, Esenler, Bağcılar, Arnavutköy’de aynı hassasiyet olsaydı bugün sonuç inanın ki çok başka noktalarda olurdu. Yüzdeye vurduğunuz zaman %3 ile kaybedilen bir seçim. Çok yaklaşılan bir seçim oldu. Bugünden itibaren çok daha farklı çalışacağız.
IŞIKLAR HER ZAMAN HAKLIDAN YANA OLDU
O nedenle önümüzdeki dönem oylarımızın burada çok daha fazla artacağına, Işıklar Başkanımızın çalışma arkadaşlarıyla birlikte kapı kapı dolaşacağına, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla çok iyi diyaloglar kuracağına yürekten inanıyorum. Adalet sadece kelimelerde yazmamalı. Adalet uygulamada da olmalı. Eşit, özgür olmalı. Güçlüden yana olmamalı haklıdan yana olmalı. Özcan Başkan tanıdığım günden bugüne kadar hiçbir zaman güçlüden yana olmadı, her zaman haklıdan yana oldu.
SİLİVRİ’YE SEVGİYLE DOKUNACAĞIZ
“Marka caddeler, Marka Silivri” için biraz daha çalışacağız. Silivri’nin Meydanı, ana caddesinin Nişantaşı’ndaki ölçüler içerisinde olmasını arzu ediyorum. Baktığımız zaman Silivri meydanında toplamda 52 kadar bina var, o binalara ufak bir şekilde dokunmanızı arzu ediyorum. Halkın verdiği yetkiyi belediye gücü olarak zabıta arkadaşlarımızla dokunmayacağız. Sevgiyle dokunacağız. O binalara, “Selam verip selamları almaya geldik. Sizin binanızı güzelleştirmeye geldik.” diyeceğiz.
SİLİVRİDEKİ BAŞARI IŞIKLAR VE EKİBİNE AİTTİR
Uzun yıllar milletvekilliği, belediye başkanlığı yapan bir evladınız olarak söylüyorum ki; Silivri’de bir başarı varsa bu başarının arkasında Özcan Işıklar Başkanımızın şahsında Silivri Belediyesi’nde görev yapan binlerce arkadaşımızın başarısı vardır. Sahada Başkanımızın görüş ve düşüncelerini, İlçe Başkanımızın önerdiği projeleri yurttaşlarımızla siz buluşturuyorsunuz. Silivri Belediyesi’nde görev yapan bütün arkadaşlarıma hürmetlerimi sunuyorum.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA