SON DAKİKA

Haberertesi

ŞAKA GİBİ!

ŞAKA GİBİ!
Bu haber 09 Nisan 2014 - 14:34 'de eklendi ve 467 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU’NA SALDIRAN ŞAHIS: “ŞİKAYETÇİYİM”
CHP lideri Kılıçdaroğlu’na saldıran Orhan Övet’in ifadesinde ”Kılıçdaroğlu’nun görüşlerini beğenmediğim için yumruk attım” dediği öğrenildi. Ayrıca Övet’in kendisini tokatlayan vekillerden şikayetçi olduğu da belirtildi.
KILIÇDAROĞLU’NUN KONUŞMALARINI BEĞENMEMİŞ!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran Orhan Övet’in ifadesinde “Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşlerini beğenmediğim için, Başbakan ve Hükümet aleyhinde yapmış olduğu açıklamaların ülke menfaatlerine ters düştüğünü düşündüğüm için bu eylemi gerçekleştirdim” dediği belirtildi.
“BANA SALDIRAN ŞAHISLARDAN ŞİKAYETÇİYİM”
“Bana sorulan sorular hakkında hiçbir baskı ve tesir altında kalmadan avukatımın huzurunda ifademi verdim. Ayrıca ben saldırı eylemi gerçekleştirdikten sonra polisler tarafından yakalanıp ellerim ters kelepçelenip araca götürüldüğüm sırada önce TBMM içerisinde bulunan bayan kuaföre götürüldüm, bu esnada ismini bilmediğim simaen tanıdığım 2 CHP milletvekili geldi, olayla ilgili ‘Niye yaptın? Seni kim gönderdi?’ gibi sorular sorduktan sonra milletvekillerinden birisi bana iki tokat attı, bunun üzerine polisler benim tanınmamam için ve görüntü alınmasını engellemek amacıyla montum ile yüzümü kapatarak oradan çıkartıp meclisin kapalı otoparkına götürdüler. Ancak Otoparkta kalabalık bir grubun ortasında kaldım, bana vurmaya başladılar, sonrasında beni polisler doblo tipi bir araca bindirip oradan uzaklaştırdılar, Meclis Lojman kapısı diye tabir edilen yere geldik ve başka bir ekip arabasına bindirilerek emniyete geldim. Beni darp eden kişi/ kişilerin tespit edilmesi halinde, şahıslardan davacı ve şikâyetçiyim.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA