SON DAKİKA

Haberertesi

ÖZCAN IŞIKLAR YENİ MECLİS ÜYELERİYLE

ÖZCAN IŞIKLAR YENİ MECLİS ÜYELERİYLE
Bu haber 18 Şubat 2014 - 22:07 'de eklendi ve 473 views kez görüntülendi.

CHP SİLİVRİ İLÇE MERKEZİNDE İLK TOPLANTI
“Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, yeni dönem Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıyla birlikte ilk toplantısını yaptı. Yol haritasının ele alındığı toplantıda Işıklar “ Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
​Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Seçim Kurulu’na aday listesinin tesliminin ardından yeni dönemde birlikte çalışacağı arkadaşlarıyla birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun da yer aldığı toplantıda izlenecek yol haritası masaya yatırılırken, çalışma yöntemleri üzerine görüşler dile getirildi. Bundan sonra birlik ve berberlik içerisinde çalışılacağının altını çizen Işıklar, “Bundan önceki dönemde birlikte çalıştığım arkadaşlarımla birlikte güzel hizmetlere imza attık. Utanılacak hiçbir işimiz olmadı. Bundan sonra da aynı doğrultuda çalışmalarımızı yapacak, hep birlikte partimizin başarısı ve Silivri’nin daha aydınlık yarınlara ulaşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
TOPLANTI SONRASI VATANDAŞLARI SELAMLADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar esnaf ve vatandaşların sesine kulak veriyor. Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Silivrili hemşerilerini selamlayan Işıklar daha yaşanabilir bir Silivri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
HALKIN İLGİSİ MEMNUN ETTİ
​Işıklar, Silivri halkının göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnun olurken, adaylığı noktasındaki kutlamalara teşekkür ederek karşılık verdi. Bugüne kadar kendilerine destek olanları utandırmadıklarını ifade eden Işıklar, Silivri’yi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarından kimsenin şüphe duymamasını istedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA