SON DAKİKA

Haberertesi

ÖZCAN IŞIKLAR KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

ÖZCAN IŞIKLAR KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 30 Nisan 2014 - 11:22 'de eklendi ve 509 views kez görüntülendi.

FENER, SAYALAR, BEYCİLER VE AKÖREN KÖYLERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTI
Silivri’nin Köylerini ziyaret ederek seçim sürecinde verdiği destekler için teşekkür eden Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar, muhtarlara da hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.
MECLİS ÜYELERİ VE BÜROKRATLAR DA EŞLİK ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine Fener, Sayalar, Beyciler ve Akören köyleriyle devam etti. Muhtarlara hayırlı olsun diyerek, hemşerilerine destekleri için teşekkür eden Işıklar’a CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Birim Müdürleri de eşlik etti. Ziyaretlerinde Işıklar’ı Fenerköyü Muhtarı Muharrem Eren, Kurfallı Muhtarı Yılmaz Sütçü, Bekirli Köyü Muhtarı Sabri Özer ve Akören Muhtarı Hüseyin Ergin ile azaları karşıladı.
IŞIKLAR; “SİLİVRİ HORMONLU DEĞİL DOĞAL GELİŞECEK”
Işıklar gerçekleştirdiği ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Mahallelerimizin yıl yıl nasıl bir değişim yaşadığını göreceksiniz. Biz ilçemizin hormonlu değil, doğal gelişmesini sağlayacağız. Verdiğiniz desteğe layık olacağımızdan şüpheniz olmasın. Hepimiz yaşadığımız yer ile ilgili ortak akıllar ortaya koyarak bu kenti birlikte yöneteceğiz. Mahalle konseyleri, mahalle meclisleriyle sorunlarımızı tespit ederek, çözümünü sağlayacağız. Lütfen tüm sorunlarınızı, talep ve önerilerinizi bizimle paylaşın. Muhtarlıklarımıza gelip danışın. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için buradayız, sizlerin emrindeyiz” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA