SON DAKİKA

Haberertesi

ODUNPAZARI’NDA BİR HİZMET DAHA

ODUNPAZARI’NDA BİR HİZMET DAHA
Bu haber 15 Ekim 2015 - 14:05 'de eklendi ve 409 views kez görüntülendi.

Emek Gençlik ve Halk Merkezi hizmete girdi
Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Halk ve Gençlik Merkezlerinin sayısını artırıyor. Bu kapsamda Odunpazarı Belediyesi, Orhangazi Halk Merkezi ve Büyükdere Gençlik Merkezi’nin ardından Emek Mahallesi’nde de Gençlik ve Halk Merkezi’ni hizmete açtı.
HEDEF KİTLE KADINLAR, ÇOCUKLAR, GENÇLER
Emek Mahallesinde bulunan hizmet binasında faaliyete açılan Halk ve Gençlik Merkezi’nin hitap ettiği hedef kitle kadınlar, gençler ve çocuklardan oluşuyor. Halk Merkezinden faydalanarak kişisel gelişimlerine katkı sağlayan vatandaşlar hem vakitlerini değerlendiriyor hem de yaşamlarına hareket katarak hayatın monotonluğundan kurtuluyor.
BİNA ENGELLİLER İÇİN ÖZEL HAZIRLANDI
Gençlik ve Halk merkezlerinde başta lise sınavına hazırlık etüdü, üniversiteye hazırlık etüdü, pilates ve aerobik olmak üzere kadınlara istihdam için hasta ve yaşlı refakatçısı, evde çocuk bakımı gibi kurslar veriliyor. Toplam 20 farklı branşta kursun olduğu merkezlerde başvuru sayısının 700’ü bulduğunu belirten yetkililer, binanın engelli yurttaşların hizmet alabileceği şekilde planladığını ifade etti.
EMEK’E 3 MÜDÜRLÜK ve KÜTÜPHANE
Emek’te bulunan hizmet binasında Gençlik ve Halk Merkezi’nin yanı sıra, belediye bünyesinde açılan kütüphane de halkın kullanımına açıldı. Bunun yanında aynı binada Etüt Proje, Teftiş ve Kütüphane Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Müdürlüğü bünyesinde bulunan SOBE birimi de bulunuyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA