SON DAKİKA

Haberertesi

MÜJDAT GEZEN BAKIRKÖY’DE

MÜJDAT GEZEN BAKIRKÖY’DE
Bu haber 10 Ekim 2014 - 14:04 'de eklendi ve 580 views kez görüntülendi.

MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ BAKIRKÖY ŞUBESİ AÇILDI
Müjdat Gezen, “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nin şubesini, Sanat ve Kültür İlçesi Bakırköy’de açtı.
Kerimoğlu,“Siyasetin ayrıştırıcı dili yerine, sanatın birleştirici gücü”
Açılışa ev sahipliği yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Siyasetin ayrıştırıcı dili yerine, sanatın birleştirici gücüne inandığını birkez daha belirterek, böyle bir sanat merkezinin ilçe sınırlarında açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
SİYASET VE SANAT BİR ARADA
Ba­kır­kö­y’­de­ki Müj­dat Ge­zen Sa­nat Mer­ke­zi­’nin (MSM) açı­lı­şı­na, Ge­nel­kur­may es­ki Baş­ka­nı Org. İl­ker Baş­buğ, Uğur Dün­dar, Yıl­maz Öz­dil, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi Tun­cay Özkan, Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, Av. Turgut Kazan, Halit Kıvanç, Tarık Akan, Cihat Tamer ve Umur Bugay ka­tıl­dı.
Tö­ren, oku­lun önü­ne yap­tı­rı­lan Ata­türk büs­tü­nün açı­lı­şıy­la baş­la­dı. Baş­buğ ile büs­tü­n kur­de­le­si­ni ke­sen Ge­zen, son gün­ler­de ar­tan Ata­türk hey­kel­le­ri­ne yö­ne­lik sal­dı­rı­la­rı eleş­tir­di.
GEZEN’DEN ATATÜRK BÜSTLERİNE SALDIRILARA TEPKİ: “ONLAR YAKACAK, BİZ YAPACAĞIZ”
Usta sanatçı Ge­zen, “On­lar ya­ka­cak­lar bir ta­ne; biz ya­pa­ca­ğız bin ta­ne. Tür­ki­ye­’yi bu ha­le bi­zi yö­ne­ten­ler ge­tir­di. Ata­tür­k’­e tek­me at­mak­la bir şey ol­maz. Asıl Ata­türk on­la­ra tek­me at­ma­sın. Onun in­ti­ka­mı fe­na olur. Bun­lar şı­mar­dı” de­di.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA