SON DAKİKA

Haberertesi

MEVLÜT ASLANOĞLU ANILDI

MEVLÜT ASLANOĞLU ANILDI
Bu haber 29 Haziran 2014 - 9:22 'de eklendi ve 508 views kez görüntülendi.

AVCILAR’DA ANMA GECESİ DÜZENLENDİ
CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu vefatının 40. Gününde Ekonomi Muhabirleri Derneği ve Avcılar Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği toplantıda anıldı. Toplantıya konuşmacıların yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar, Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu ve çok 500’ü aşkın yurttaş katıldı.
HAKLININ HAKKINI ARAYAN ÖRNEK BİR SİYASETÇİYDİ
Toplatıya konuşmacı olarak katılan CHP Genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul milketvekili Süleyman Çelebi, AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, Avcılar belediye başkanı Dr. Handan Toprak Taney, eski Milli Eğitim Bakanı Metin Emiroğlu, İTKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatya İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş, eski milletvekili Yüksel Çengel, gazeteci Vahap Munyar ve Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun çalışkanlığı ve haklının hakkını arayan bir siyasetçi olduğunu vurguladılar.
AĞBABA: “Yükümüz daha da ağırlaştı”
CHP Genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba, “Mevlüt ağabey iki dönem Malatya’da üç yıldır da İstanbul’da klasik milletvekilliğini yıkarak halkla içi içe ve çalışan bir örnek oldu. Şimdi biz o geleneğe uymak için çaba veriyoruz” dedi
ÇELEBİ: “Benim için ölmedi”
Aslanoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı Süleyman Çelebi, “Ben çalışma arkadaşımı değil en yakınımı kaybettim ancak benim için ölmedi. Onun el uzattığı sayısız insan öksüz kaldığını düşünüyor ancak onları öksüz bırakmayacağız” dedi.
ÖZ: “Mevlüt bey gibi siyasetçiler her partiye lazım”
AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, “Sayın Aslanoğlu Malatya’ya ve İstanbul’a hizmet götüren bir neferdi. Bizi gece yarısı arar ve istekleri iletirdi. Başaramadığı hiç bir iş olmadı” Dedi.
BAŞKAN TANEY: “Haklının hakkını arardı”
Avcılar belediye başkanı Dr. Handan Toprak Taney ise şunları söyledi. “Seçimlerde bize çok emeği geçti. Mevlüt bey sürekli haklının yanında, haksızın karşısındaydı. O her zaman hak arayan bir siyasetçi oldu. Değerli Milletvekilimizi sadece bugün değil her zaman anacağız. Bir tesisimize de onun adını vererek gelecek kuşaklara taşıyacağız” dedi

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA