SON DAKİKA

Haberertesi

METİN ARAS ADAYLIĞINI AÇIKLADI

METİN ARAS ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 04 Ekim 2018 - 11:14 'de eklendi ve 826 views kez görüntülendi.

METİN ARAS İDDİALI; “KEMALPAŞA’YI GERİ ALACAĞIZ”

İzmir Kemalpaşa CHP Belediye Başkan A.Adayı Metin Aras adaylık başvurusunu yaptı.

28 YILDIR KEMALPAŞA’DA YAŞIYOR

1990 yılında Kemalpaşa’ya yerleşen Metin Aras, Siyasete 1985 Yılında kurulan Demokratik Sol Parti’de (DSP) başladı. Aras, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olmasıyla birlikte İlçe Başkanlığı dahil farklı kademelerinde görev aldığı DSP’den ayrılarak siyasi mücadelesini Cumhuriyet Halk Partisi’nde sürdüren genç bir siyasetçi.

ADAY YAPILMAYINCA KENARA ÇEKİLMEDİ

2014 Yerel seçimleri öncesinde CHP’den Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olan Metin Aras beş yıldır Kemalpaşa’nın mahalle ve köylerinde etkin çalışmasıyla tanınıyor.

“KEMALPAŞA’YI GERİ ALACAĞIZ”

240D2801-DDFD-4D32-B359-B21D21079A54

Adaylık müracaatını yapan Metin Aras “28 yıldır bu ilçede yaşayan biri olarak iddialıyım. Emanetimizi geri alarak partimizi Kemalpaşa’da yeniden iktidar yapacağız.” dedi.

KEMALPAŞA CHP’NİN ÖZEL ÖNEM VERDİĞİ İLÇELERDEN BİRİ

2009 seçimlerinde CHP’nin kazandığı Kemalpaşa’yı 2014’de AKP adayı kazanmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun bir açıklamasında, “az farkla kaybettiğimiz ilçelerde özel çalışmalar yapıyoruz, bu sefer hata yapma lüksümüz yok” demişti.

İZMİR İL BAŞKANLIĞI DA TİTİZ ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel de geçtiğimiz günlerde “2014’de kaybettiğimiz ilçeleri geri almak için özel bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA