SON DAKİKA

Haberertesi

MAKAMINDA OTURMAYAN BAŞKAN

MAKAMINDA OTURMAYAN BAŞKAN
Bu haber 26 Haziran 2019 - 12:32 'de eklendi ve 60 views kez görüntülendi.

BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI TOLGA TOSUN SAHADA MESAİ YAPIYOR
HABER/Sait TEMUR
Bandırma’nın genç belediye başkanı Tolga Tosun günün büyük bölümünü sokakta geçiriyor. Tosun, saha çalışmalarını denetlemek başta olmak üzere mahalle ve sokaklarda vatandaşları dinliyor ve taleplerini not ediyor.
SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi’nin destekleri ile Paşakent Mahallesinde Bandırma Tenis Kulübü tarafından yapımı devam eden Spor Tesisinde incelemelerde bulundu.
SPORCUYA VE SPOR ALT YAPISINA DESTEK
Bandırma Tenis Kulubünde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Türkiye Tenis Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Bandırma Tenis Kulübü de destek verdiğimiz kulüplerin başında geliyor. Şu anda yapım aşamasında olan Bandırma Tenis Kulübü’nün bulunduğu arazi belediyemize ait bir alandır ancak Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Erenler ve ekibinin spora yönelik güzel fikirlerini bizle paylaşması ve ricada bulunması üzerine biz de Belediyemizin imkanları ölçüsünde destekleme kararı aldık. Sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
BAŞKAN TAŞ OCAKLARINDA

Bandırma Belediyesi’ne ait Ayyıldız Mahalle mevkiindeki Taş Ocağı ve Taş Kırma Tesisine gelen Av. Tolga Tosun, Belediyenin yol çalışmaları için ham madde üretimini denetledi. Tosun, “Asfalt ve parke döşeme çalışmalarında kullanılan malzemenin hammaddesi kendi bünyemizde bulunan Taş Ocağı ve Taş Kırma Tesisinde üretiliyor. Bu tesisten çıkardığımız karışık toz ve mıcır malzeme asfalt yapımında, oluşturduğumuz yeni yollarımızda ve parke döşeme çalışmalarında alt zemin malzemesi olarak kullanılıyor. Aynı zamanda kendi tesisimiz olması nedeniyle hammadde maliyeti açısından önemli bir geliri de Belediyemizde kalmış oluyor.” dedi
YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Edincik Mahallesi Fabrika sokak, Paşakent Mahallesi 1061 sokak ve martı sokakta devam eden çalışmaları yerine inceledi. Tosun: “Bandırma’nın genelinde yol, parke çalışmaları, asfalt ve tamir çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mevcut asfalt tesisimiz 4 aydır arızalı olduğu için asfalt üretemiyorduk. Ancak asfalt tesisimizin parçaları geldi. 15 – 20 güne kadar asfalt tesisimizi faaliyete geçecek ve son bahara kadar bozuk yol kalmayacak” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA