SON DAKİKA

Haberertesi

KONSERLİ “TERÖRE HAYIR” MİTİNGİ

KONSERLİ “TERÖRE HAYIR” MİTİNGİ
Bu haber 20 Eylül 2015 - 21:27 'de eklendi ve 932 views kez görüntülendi.

ŞARKILAR, TÜRKÜLER EŞLİĞİNDE TERÖRE “DUR” DEDİLER
Türkiye bunu da gördü…
image
İstanbul, Yenikapı’da “Sivil Dayanışma Platformu” organizasyonu ile Yapılan “Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses” mitingi, tam bir AKP mitingine dönüştü. Miting öncesi 7 Haziran’da AKP’den milletvekili seçilen ancak 3 Kasım seçimleri için aday gösterilmeyen şarkıcı Uğur Işılak sahneye çıkarak şarkı söyledi. Işılak’ın söylediği şarkılara “Teröre hayır” demeye gelenler hep bir ağızdan eşlik ettiler!
HANİ “TERÖRE HAYIR” MİTİNGİYDİ?
ERDOĞAN YİNE SİYASET YAPARAK AKP’YE OY İSTEDİ
image
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Yenikapı’da “Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses” mitinginde konuştu.
“HERHALDE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLIYORSUNUZ”
“1 KASIM’DA MİLLET GEREĞİNİ YAPACAK”
Erdoğan, “Şimdi 1 Kasım’a gidiyoruz, aynı oyunu yine oynayacaklar. Ama biz diyoruz ki bu millet adam gibi adam bu millet, inşallah bu tehditlere kulak asmadan gereğini yapacaktır.” dedi.
ERDOĞAN, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDEKİ “MİLLİ İRADEYİ” UNUTTU
Milli irade dışında bir çözümün olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran seçimlerindeki “Milli İradeyi” beğenmemişti.
Erdoğan sözlerine şöyle devam etti. “Benim bugün buradan milletimden bir ricam olacak. 1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye hangi partiden olursa olsun fark etmez, 550 tane yerli milli bedeni ve kalbiyle bu ülke için çalışacak milletvekili göndermenizi istiyorum. Herhalde ne demek istediğimizi anlıyorsunuz değil mi? Şu anda Türkiye’nin tek ihtiyacı budur. Milli irade dışında bir çözüm asla yok. Siz sandıkta iradenize sahip çıkan, meclis’e yerli ve milli vekil gönderirseniz gerisi çok kolay. Bu konuda milletime inanıyorum. Gün bölücülük değil, fitne değil, kavga değil birleşme kenetlenme hedeflerimize odaklanma günüdür. Biz işte bunun için ne diyoruz? Rabia diyoruz. Tek millet diyoruz, tek bayrak diyoruz, tek vatan, tek devlet diyoruz.” dedi.
DAVUTOĞLU’NUN DA GÜNDEMİNDE “OY” VARDI
image
Başbakan Ahmet Davutoğlu da Cumhurbaşkanı İle birlikte katıldığı mitingde şunları söyledi.
“HAK ETTİKLERİ CEZAYI VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Miting Meydanındaki vatantandaşlara seslenen Başbakan, “Bu milleti bölmek isteyen, eti kemikten ayırmak isteyen herkes kahrolsun, kahrolacak inşallah. Ve söz veriyoruz size onların hak ettiği cezayı vermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
“BİZİ TEK BAŞIMIZA İKTİDAR YAPIN…”
Mitinge katılanlar tarafından atılan “Meclis’te PKK istemiyoruz” sloganı” üzerine, Davutoğlu, “O zaman 1 Kasım’da çok çalışacaksınız, bunları baraj altına bırakacaksınız. Ve Melis’te yeniden birliğin sembolü olan AK Parti’yi tek başına iktidara getireceksiniz”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA