SON DAKİKA

Haberertesi

KOCAOĞLU AKPINAR EL ELE

KOCAOĞLU AKPINAR EL ELE
Bu haber 25 Şubat 2014 - 16:00 'de eklendi ve 708 views kez görüntülendi.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN MUTLU AKPINAR VE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU’NU YAĞMURA RAĞMEN BİNLERCE YURTTAŞ KAŞILADI
Seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka Çarşı esnafıhı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, merkez seçim bürosunun da açılışını yaptı. Sağanak yağışa rağmen hız kesmeyen ikili, dükkan sahiplerinin ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kocaoğlu ve Akpınar daha sonra Karşıyaka Spor Kulübü Taraftar Derneği’ni de ziyaret etti.
KOCAOĞLU VE AKPINAR YAĞMURLUK GİYEREK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜLER
Etkinliğe, CHP milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Ali Karaege ve partililer de katıldı. Çarşı ziyaretine takım elbiseyle başlayan Kocaoğlu ve Akpınar, yağmurun şiddetini arttırmasıyla yağmurluklarını giydi ve ara vremeden seçim turuna devam etti. Esnafın öneri ve şikayetlerini dinleyen Kocaoğlu, stat konusundaki sorulara “Hükümet izin versin, ben yapayım” yanıtını verdi.
AKPINAR: “YOKSULLARIN UMUDU OLACAĞIM”
CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yıllardır, ‘Bu parti hiç mi adam yetiştirmiyor’ deniyordu. Bugün, CHP içinden yetişen, sokaktan gelen ve partinin her kademesinde görev yapan bir adayınız var. Bizim için halka hizmet etmek en yüce değerdir. Biz insanları bir çuval kömüre, makarnaya mahkum etmeyeceğiz. Seçim bürosunda oturmayacağız. Sokak sokak çalışacağız. 30 Mart’taki önemli viraja kadar durmadan koşturacağız. Türkiye’nin kentlerini yağmalayan AK Parti’ye en iyi cevabı Karşıyaka’dan vereceğiz. Yoksulun umudu olmak ve o insanların elinden tutmak için başkan olacağım. Karşıyaka’da hizmet üreteceğiz. Her gün halkla birlikte olacağız. Karşıyaka’yı kültür, sanat, spor kenti yapacağız. Önce kentimiz, sonra ilimizi ve ülkemizi 1923’le hesaplaşmak isteyenlerden temizleyeceğiz. Ben kelecilik yaptım. Kaleciler takımlarına sırtını dönmeyen tek kişidir. Ben takım oyuncusuyum.inşallah Karşıyaka Spor’u Süper Lig’e çıkartacağız” dedi.
İL BAŞKANI ENGİN: “HÜSEYİN AKPINAR YÜZDE 75 OY ORANI İLE SEÇİLECEK. BİZ KEFİLİZ”
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise “15 ilçemizde yeni arkadaşlar görev aldı. İzmir’de bugüne kadar CHP’li kadın belediye başkanı yoktu. Konak ve Urla’da iki tane kadın belediye başkanımız olacak. Ne yapalım, ‘erkekler koltukları terk etmek istemiyor diye bekleyelim’ diyebilir miydik? Parti bu değişimi yaptı, iyi de yaptı. Yeni aday arkadaşların 8’i de genç. CHP’nin her kademesinde çalışan, hepimizin kefil olduğu Akpınar’ı sahiplendiğiniz için siz Karşıyakalılara teşekkür ederim. Kocaoğlu ile birlikte 5 yılda Karşıyaka’ya iyi hizmetler getirip, daha ileriye götüreceklerine inanıyorum. Biz Karşıyakalıyız yaparız. Yüzde 65 oyu yüzde 75’e çıkarırız” dedi.
KARŞIYAKA’YA SÜPER LİG YOLUNDA DESTEK SÖZÜ
Karşıyaka Spor Kulübü Taraftar Derneği’ni de ziyaret eden Kocaoğlu ve Akpınar, kulübü Süper Lig’e çıkarma sözü verdi. Dernek yöneticilerinden “Hakan Sunay, “Başkan Kocaoğlu ile aramızda bu konuda bir ayrılık varmış gibi gösteriyorlar. Böyle bir ayrılık yok. Biz artık deplasmana gider gibi iç saha maçına gitmek istemiyoruz. Karşıyaka’da bir stat için çözüm istiyoruz” dedi. Kocaoğlu ise yaptığı açıklamada Spor Bakan’ına defalarca mektup yazdığını ve Örnekköy’deki araziyi istediğini söyledi. Kocaoğlu “Örnekköy’e sadece stat değil spor komplesi, havuzlar, tenis kortları yapmayı vaadim. Vermediler. Eğer sahildeki mevcut statı yıkarak buraya yeni proje yaparlarsa trafik ve sahil biter. Stat yapacağız diyorlar, proje yok. Ne yapılacağı belli değil. Yapmaya niyetleri de yok. Seçim arefesinde ortalığı bulandırıyorlar” dedi. Sunay, Kocaoğlu ve Akpınar’a KSK forması hediye etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA