SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

KILIÇDAROĞLU’NDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Bu haber 08 Ekim 2014 - 10:44 'de eklendi ve 494 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ, ATATÜRK ANITLARINA YAPILAN SALDIRILARA DA SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Kılıçdaroğlu: “Atatürk ve bayrak ortak değerlerimizdir. Bu değerlere saygı göstermeyenlerin ülkeden gitmesi gerekir”
MANİSA’DA KONUŞTU
Manisalı üzüm üreticilerinin mitingine katılmak için geldiği İzmir’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu,vatandaşları sağduyulu olmaya çağırdı.
“HÜKÜMET ACZ İÇİNDE”
Kılıçdaroğlu, Hükümetin büyük bir aciz içinde ülkeyi Ortadoğu bataklığına sürdüğü bunun endişe verici olduğunu belirterek, “Biz yüzünü yıllarca batıya dönmüş, çağdaş yaşamı hedef almış bir toplumuz. Bu hükümet döneminde anlamsız biçimde ortadoğu bataklığına sürükleniyoruz. Bu büyük bir aymazlıklıktır. Devlet ciddiyetinden uzak tutumlarla sürüklendiğimiz bu çatışma ortamı endişe verici boyutlara ulaşmıştır. Bir bakan çıkıp ‘şiddete daha büyük şiddetle karşılık vereceğiz’ diyor. bu devlet adamlığı değildir. Devlet kin ve intikam duygusuyla hareket etmez. Sağduyu ile vatandaşları kucalaklayacak bir tutum sergilemesi gerekir. Maalesef çok üzücü olaylar yaşanmıştır. Herkesi sağduyulu olmaya çağırıyorum. Yanı başımızdaki ülkelerde şuursuz şiddetin nelere yol açtığı ortada” dedi.
ATATÜRK BÜSTLERİ VE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRILARA TEPKİ
Kılıçdaroğlu bir soru üzerine “Bayrak ve Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin ortak değeridir. Bayrağa saygısı olmayanın bu ülkede yaşamaması gerekir. Atatürk’e ve Bayrağımıza saygı göstermeyenlerin bu ülkeden gitmesi gerekir” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA