SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NDAN AKPINAR AİLESİNE VEFA

KILIÇDAROĞLU’NDAN AKPINAR AİLESİNE VEFA
Bu haber 17 Mart 2014 - 15:05 'de eklendi ve 461 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ HÜSEYİN MUTLU AKPINAR’I BABA OCAĞINDA ZİYARET EDEREK ACISINI PAYLAŞTI
Yerel seçim hazırlıkları kapsamında her ilde miting yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya mitinginin ardından Konya’ya gelerek, yaşamını yitiren eski Ereğli Belediye Başkanı Kenan Akpınar’ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Aile bireylerine başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediye Başkan adayı, oğul Hüseyin Mutlu Akpınar’la da bir süre sohbet etti.
“HALK KENAN BAŞKANI UNUTMAYACAK”
Baba Akpınar’ın örnek alınması gereken önemli bir başkan olduğunu belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Kenan başkan, Ereğli için önemli hizmetler yaptı. Halk onu unutmayacak. Bundan sonra bizim yapmamız gereken onun yaptıklarının daha fazlasını yapmak” dedi.
KILIÇDAROĞLU: “AKPINAR İÇİN EN İYİ ÖRNEK BABASIDIR. BAŞARILI OLACAK”
Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan oğul Hüseyin Mutlu Akpınar içinse “Önünde babası gibi bir örnek var. Başarılı olacağına eminim” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun, Akpınar ailesini ziyareti sırasında çok sayıda vatandaş da balkonlarına ve sokağa çıkarak CHP Liderine sevgi gösterisinde bulundu.
HÜSEYİN MUTLU AKPINAR: “ONUR DUYDUM”
CHP Genel Başkanı’nın ziyaretinden onur duyduklarını belirten CHP Karşıyaka adayı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan genel başkanımıza minnettarız. Babamızın bize çizdiği yol ve gösterdiği hedef doğrultusunda, Karşıyaka’da en iyisini yapmak için gayret göstereceğim” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA