SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NA GERÇEKLERİ ANLATTILAR

KILIÇDAROĞLU’NA GERÇEKLERİ ANLATTILAR
Bu haber 18 Ocak 2023 - 21:04 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
GÜMRÜKÇÜ VE ÖZCAN CHP LİDERİNİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Meclisteki makamında bir araya geldiler.

NE OLMUŞTU?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Bayraklı ilçesinde katıldığı “Halk Konut Projesi” Temel atma töreninde Çiğli Belediyesininin yan kuruluşu ÇİBEL çalışanları tarafından protesto edilmiş, hatta makam aracına yapılmak istenen saldırı son anda önlenmişti.

CHP ÇİĞLİ İLÇE BAŞKANI ÖZCAN’DAN AÇIKLAMA
Özcan ve Gümrükçü, O gün yaşanan skandal protestonun perde arkasını CHP lideriyle paylaştılar.

Yazılı bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, şu ifadelere yer verdi.
“Bayraklı’da 15 Ocak Pazar günü, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ’nun katılımıyla Halk Konut projesi kapsamında İzmir depreminde yıkılan Dilber Apartmanı’nın temel atma töreninde yaşananlar nedeniyle üzüntülerimizi belirtiyoruz.

Genel Başkanımıza yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz.

Dün Ankara’da Genel Başkanımızla yaptığımız görüşmede üzüntülerimizi dile getirdim ve yürüteceğimiz süreç ile ilgili bilgi verdim.

Çiğli İlçe Örgütü olarak o gün alanda bulunan ve olaylara karışan parti üyeleri ile ilgili disiplin sürecini başlattık. İncelemelerimiz ve disiplin süreci ile ilgili detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha Bayraklılı depremzedelere de üzüntülerimizi iletiyoruz, her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.”

HASAN MERT ÖZCAN
CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÇİĞLİ İLÇE BAŞKANI

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA