SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU YALOVA’DA

KILIÇDAROĞLU YALOVA’DA
Bu haber 31 Mayıs 2014 - 8:04 'de eklendi ve 500 views kez görüntülendi.

VOLKAN KONAK YALOVA’DA SAHNE ALDI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova’da 1 Haziran tarihinde yenilenecek olan belediye başkanlığı seçimi öncesi kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vefa Salman’a destek amacıyla düzenlenen Volkan Konak konserini yağmur altında izledi.
VATANDAŞLAR ISLANMASIN DİYE KONUŞMASINI KISA KESTİ
Parti otobüsü ile konserin düzenlendiği Cumhuriyet meydanına gelen Kılıçdaroğlu, burada Yalovalıları selamlamladı ve kısa bir konuşma yaptı.
Konuşması sırasında yağmurun yağması üzerine Kılıçdaroğlu, konuşmasını kısa keserek, şunları söyledi: “Yağmurun yağdığını biliyorum. Hepimiz ıslanacağız. Ama hiç önemli değil. Bir seçim yaptınız. Belediye başkanını seçtiniz. Koltuğa oturdu, mazbatasını aldı. Ankara’daki beyefendiler diyor ki ‘yeniden seçim yapılacak.’ Ben Yalova’ya, Yalovalılara inanıyorum. İnadına, inadına sandığa gideceğiz. Vefa başkanı tekrar Yalova’ya seçeceğiz.” Dedi. Çok Sayıda CHP Milletveklinin Yanısıra Genel Başkan Yardımcıları Aytun Çıray, Yakup Akkaya ile TBMM CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de konseri izledi
FOTOĞRAF: Ziya Köseoğlu

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA