SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU SURUÇ’A HEYET GÖNDERDİ

KILIÇDAROĞLU SURUÇ’A HEYET GÖNDERDİ
Bu haber 20 Temmuz 2015 - 15:23 'de eklendi ve 418 views kez görüntülendi.

30 YURTTAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ
Kobani’nin yeniden inşası için Suruç’ta toplanan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyelerinin basın açıklaması sırasında meydana gelen patlamada aralarında canlı bombanın da olduğu sanılan 10’u kadın 20’si erkek 30 kişi yaşamını yitirirken, 76 kişi de yaralandı.
CHP LİDERİ TWİTTER’DEN DUYURDU
CHP bombalı saldırının yaşandığı ve 30 kişinin hayatını kaybettiği Suruç’a heyet göderdi. Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Milletvekillerimizden oluşan CHP heyeti, incelemelerde bulunmak üzere Suruç’a doğru hareket etti. Acılı ailelere Allah’tan sabır dilerim” dedi.
MİLLETVEKİLLERİNDEN OLUŞAN HEYET YOLA ÇIKTI
image
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, saldırının haberini alır almaz bir heyet oluşturulması ve saldırının tüm boyutlarıyla incelenmesi talimatı verdi. CHP Meclis Grubunun koordinasyonunda heyet, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Sezgin Tanrıkulu ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker’den oluşturuldu. CHP’li Veli Ağbaba, bulunduğu memleketi Malatya’dan Suruç’a geçerken, Sezgin Tanrıkulu ile Mehmet Şeker de ilk uçakla Suruç’a hareket etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA