SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU MALATYA’DA KONUŞTU

KILIÇDAROĞLU MALATYA’DA KONUŞTU
Bu haber 24 Ekim 2015 - 10:46 'de eklendi ve 486 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN MALATYA’DA
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu sabah geldiği Maltaya’da ilçe ve köyleri ziyaret ederek çalışmalarına başladı. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerine genel başkan yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Malatya milletvekili adayı Erdem Alanoğlu, Parti Meclisi üyesi Cemal Canpolat, Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi ve Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu da eşlik ediyor.
Kılıçdaroğlu, “Allah nasip eder bizi iktidara taşırsanız, ben bu terör belasını da bitireceğim, akıl ve mantıkla bitireceğim, bunların yaptığı gibi yapmayacağım. Bana oy vermediniz diye terörü azdırmayacağım” dedi.
“NAMUSLU SİYASET EKSİK”
Vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı, “Neyimiz eksik” diye sordu.
“Burası tarımın en güçlü olduğu ilçelerden birisi” diyen CHP lideri, Hollanda örneğini vererek, şöyle konuştu:
“Hollanda Konya’dan küçük bir devlet. Yıllık tarım ürünü ihracatı 130 milyar dolar. Bizim tarım ürünü ihracatımız 12 milyar dolar. Arada dünya kadar fark var. Konya’dan küçük bir devlet bunu yapıyor da. Neyimiz eksik, toprak deseniz daha fazla var, güneş deseniz daha fazla var. Neyimiz eksik, bir şey eksik, namuslu siyaset eksik.”
“BANA OY VERMEDİNİZ DİYE TERÖRÜ AZDIRMAYACAĞIM”
Kılıçdaroğlu konuşmasında özetle şunları söyledi:
“Sevgili anneler size bir sözüm daha var, Allah nasip eder, bizi iktidara taşırsanız, ben bu terör belasını da bitireceğim, akıl ve mantıkla bitireceğim, bunların yaptığı gibi yapmayacağım. Bana oy vermediniz diye terörü azdırmayacağım. Oy versin vermesin 78 milyon vatandaşımı kucaklayacağım. Hiçbir vatandaşıma niye şu partiye oy verdin diye özel bir kızgınlığım hiç olmadı.
“BEN SİZDEN BİRİSİYİM”
Demokrasiye inanıyorum. İnsanlarıma inanıyorum, insanlarıma güveniyorum, ben sizden birisiyim. Kuş uçmaz kervan geçmez bir köyde doğdum.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA