SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU İSTANBULLULARI SELAMLIYOR

KILIÇDAROĞLU İSTANBULLULARI SELAMLIYOR
Bu haber 27 Mart 2014 - 11:36 'de eklendi ve 508 views kez görüntülendi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İstanbulluları selamlıyor.
İsanbul Büyükşehir adayı Mustafa Sarıgül ve Beşiktaş adayı Av. Murat Hazinedar da eşlik ediyorlar.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il mitinglerinin arasında kalan zamanlarını İstanbul’un ilçelerinde yurttaşlarla buluşmaya ayırıyor.
İSTANBUL İLÇELERİNİ ADIM ADIM GEZİYOR
CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün gerçekleştireceği Hatay ve Adana mitinglerinin öncesinde İstanbul’da sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi.
BEŞİKTAŞ, ŞİŞLİ VE BEYKOZ’DA YOĞUN İLGİ
Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte gerçekleştirdiği İstanbul turunda sırasıyla Beşiktaş, Şişli ve Beykoz ilçelerini ziyaret etti.
BEŞİKTAŞ ADAYI MURAT HAZİNEDAR İLE İLÇEYİ GEZDİ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu seçim otobüsü sabahın erken saatlerinde önce Barbaros Caddesi üzerinden Beşiktaş’a geçti. CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Murat Hazinedar’la birlikte Beşiktaş halkını selamlayan Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
ŞİLİDE HAYRİ İNÖNÜ…
Beraberindeki kalabalıkla birlikte daha sonra Şişli’ye geçen CHP liderini burada da CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Hayri İnönü ve coşkulu bir kalabalık karşıladı. Bazı vatandaşların evlerinin ve işyerlerinin pencerelerinden “Başbakan Kemal” şeklinde slogan attıkları görüldü.
SON DURAK BEYKOZ
Kılıçdaroğlu ve Sarıgül’ün bulunduğu seçim otobüsü daha sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden Beykoz’a geçti. CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Hızır Yılmaz ve yüzlerce partili tarafından coşkuyla karşılanan Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsü caddeye akın eden vatandaşlar nedeniyle kısa bir süre hareket edemedi.
İSTANBUL’DAN HATAY’A GİTTİ
Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu CHP lideri Kılıçdaroğlu, Beykoz’un ardından İstanbul turunu tamamlayarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden özel bir uçakla Hatay’a geçti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA