SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU HAKAN’I ZİYARET ETTİ

KILIÇDAROĞLU HAKAN’I ZİYARET ETTİ
Bu haber 03 Ekim 2015 - 9:32 'de eklendi ve 354 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ı evinde ziyaret etti.
Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Enis Berberoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar eşlik etti.
KILIÇDAROĞLU: “ERDOĞAN NEDEN SUSUYOR?”
Ziyaret sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Keşke Hürriyet’e ilk saldırı yapıldığında o vekili de ihraç etselerdi, ölümle tehdit eden iktidar kanadından keşke daha sert eleştiriler olsaydı ama olmadı. Bir şey daha var beklediğimiz, hepimizin beklediği… Bir gazete, önemli bir gazeteci saldırıya uğruyor ve Cumhurbaşkanı makamında oturan kişi sessizliğini koruyorsa bu ülkede bir sorun var demektir” dedi.
HÜRRİYET GAZETESİNE “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ
image
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazarları Ahmet Hakan saldırıya uğrayan Hürriyet’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
VUSLAT DOĞAN SABANCI VE SEDAT ERGİN İLE GÖRÜŞTÜ
CHP liderinin ziyaretinde Hürriyet’in Yönetim kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet yazarları Taha Akyol ve Ertuğrul Özkök’ün yanı sıra Radikal yazarı Murat Yetkin de hazır bulundu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA