SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU: “GOOGLE’E BAKIN”

KILIÇDAROĞLU: “GOOGLE’E BAKIN”
Bu haber 02 Temmuz 2014 - 11:13 'de eklendi ve 422 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ GRUPTA KONUŞTU
Kılıçdaroğlu: “Google’ye yazınca Hırsız Başbakan’a 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor”
BEKİR BOZDAĞ’A SERT YANIT
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu için ‘Adını Google’dan öğrendik’ diyen Bekir Bozdağ’a çok konuşulacak bir yanıt verdi.
ONDAN CUMHURBAŞKANI OLMAZ
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adayı olamayacağını belirterek, maddeler sıraladı. “Kin ve öfkeyi dil olarak kullanan, medet uman, gençlere seslenirken, kininizi unutmayın diye öğütleyen birisinden cumhurbaşkanı adayı olamaz. Kadın-erkek eşitliğine inanmayandan cumhurbaşkanı adayı olamaz. Yalan makinesinden aday olmaz” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, “En son yalanı; bir konuşma yaptı… ‘Gezi olaylarında bazı polisler gerçek mermi ile öldürüldü…’ Bir vakil arkadaşımız da soru önergesi verdi. Efkan Ala’nın verdiği cevap “Herhangi bir ölüm söz konusu değil…” Bu kadar yalancıyı hiç görmedim” ifadelerini kullandı.
İHSANOĞLU YAZINCA…
Kemal Kılıçdaroğlu, Bekir Bozdağ’ın çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu için yaptığı adını Google’dan öğrentik açıklamasını da hedef alarak, “Google’da ‘yalancı başbakan’ yazdığınız zaman 450 bin Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. ‘Hırsız başbakan’ yazdığınız zaman 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu yazdığınız zaman sadece bilim adamı çıkıyor” sözleriyle yanıtladı.
Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarından satırbaşları şöyle:
– Vatandaşına tokat atan, derdini anlatmak isteyen çiftçiye ‘ananı da al git’ diyen birisinden cumhurbaşkanı olamaz. Rezil oluruz dünyada…
– Kin ve öfkeyi dil olarak kullanan, medet uman, gençlere seslenirken, kininizi unutmayın diye öğütleyen birisinden cumhurbaşkanı adayı olamaz.
– Hukukun üstünlüğüne inanmayan birisinden cumhurbaşkanı adayı olamaz. Adalete inanmıyorsanız, siz zaten cumhurbaşkanı adayı olamazsınız. Bunlar olduğu taktirde sorun yaşanır.
– Kadın-erkek eşitliğine inanmayandan cumhurbaşkanı adayı olamaz. Yalan makinesinden aday olmaz…
“ERDOĞAN’IN EN SON YALANI…”
– İnsanları birbirine düşürmek için “Kabataş’ta bir bacımıza, 150 kişi birden saldırdı” diyorsanız, böyle bir adamdan cumhurbaşkanı adayı olamaz. Videosunu yayınlayacağız demişti; 53 cuma geçti! Ortaya bir şey yok.
– En son yalanı; bir konuşma yaptı… “Gezi olaylarında bazı polisler gerçek mermi ile öldürüldü…” Bir vakil arkadaşımız da soru önergesi verdi. Efkan Ala’nın verdiği cevap “Herhangi bir ölüm söz konusu değil…” Bu kadar yalancıyı hiç görmedim…
– Geçmişi şaibeli birisinden cumhurbaşkanı adayı olmaz arkadaşlar…

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA