SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU BİRLEŞTİRİYOR!

KILIÇDAROĞLU BİRLEŞTİRİYOR!
Bu haber 24 Aralık 2022 - 22:08 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
KILIÇDAROĞLU DOKTRİNİ ANADOLU BULUŞMALARI ÇİĞLİ’DE
CHP İstanbul Milletvekili Doç. Yunus Emre ve CHP PM Üyesi Av. Umut Akdoğan’nın başlattığı “Kılıçdaroğlu Doktrini Anadolu Buluşmalarının” bu sefer ki durağı İzmir Çiğli oldu.

“ÇİĞLİ’DE BÜYÜK BULUŞMA”

Doç. Yunus Emre ve Av. Umut Akdoğan’nın konuk olduğu programda adeta izdiham yaşandı. Salona sığmayan dinleyiciler merdiven boşluklarında oturmak zorunda kaldı.

“YOĞUN KATILIM”

Buluşmaya, CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Milletvekili Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları, Özkan Tice, Şener Akdemir, Hüseyin Kızılkaya, Yıldız Yılmaz, Cansu Malatyalı, Yasemin Menokan, Köksal Yıldırım, Ali Rıfat Koç, Yasin Ergül, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, CHP Çiğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Tanrıverdi İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve çok sayıda yurttaş katıldı.

ÇİĞLİ İLÇE BAŞKANI MERT ÖZCAN: “BUNLARI İLK SEÇİMDE GÖNDERECEĞİZ

”Açılış konuşmasını yapan CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Türkiye’nin çok zor süreçten geçtiğini ifade ederek “ülkeyi 20 yıldır yöneten, yöneltilmez bir noktaya getiren iktidarın sonu geldiğini gelmiştir. Bu iktidar sadece ve sadece yandaşı zengin etti, vatandaşı yoksullaştırdı. Eğitimi yazboz tahtasına çevirdiler, birçok genç işsiz, açtıkları niteliksiz üniversiteler  sonucunda mezun olan ve iş bulmayan gençlerimiz yurtdışına kaçıyor. İstanbul Sözleşmesini kaldırdılar, çocuk istismarına göz yumdular. Adalet sadece tabelalarında yazan bir isim olarak duruyor. Hiç merak etmeyin, ilk seçimde bunlara güle güle diyeceğiz” dedi.

UTKU GÜMRÜKÇÜ: “KILIÇDAROĞLU BİRLEŞTİRİYOR”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de izleyicilerden çoğunluğun gençlerde olmasına dikkat çekerek “Birincisi bu kalabalık gösteriyor ki, demek ki Kılıçdaroğlu birleştiriyor, ikincisi ne varsa gençlerde var. 2017 yılında gerçekleşen referandumu, hayır cephesi ile başlayan ve adalet yürüyüşü  ile devam eden süreçte, 6’lı masanın kurucusu Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun  bu 5 yıllık pratikte ortaya çıkan çalışmalarını  doktirinleştiren  arkadaşlarımıza  da teşekkür ederim.  Önümüzde de seçime çok kısa bir zaman kaldı ve bu 6 aylık süreçte yapılacakları dinleyeceğiz, bu organizasyon için CHP Çiğli İlçe Başkanlığımıza da teşekkür ederim” dedi.

UMUT AKDOĞAN: “BİZ KAZANACAĞIZ“2023’TE İKTİDAR OLACAĞIZ BUNA İNANIN”

Akdoğan bu güne kadar yaptıkları 38 buluşmadaki gözlemlerini de paylaşarak şunları söyledi. “Gençlerimiz umutlarını kaybettiği için çıkıp gidiyor.  Sınırlarımızdan girenler gidenleri de kovuyor. Ekonomi, tarım, eğitim sorunlarını çözeriz ama ülkemize kim geliyor bilmediğimiz büyük bir sorun ile karşı karşıyayız yani asıl budur. 25-29 yaş arasındaki 2.5 milyon gencimiz ne işe gidiyor ne de okula. CHP ve 6’lı masa ittifakı kazanacak. 2019’da belediyeleri aldık gönüllere girdik ve 2023’te de iktidar olacağız” dedi.

YUNUS EMRE: “GEÇMİŞİN IŞIĞINDA İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

İstanbul Milletvekili Yunus Emre de “Tek adam rejimi, demokrasinin yoluyla sandıkta sona erecek. Gerçekten dünyada demokrasi bir yönetim şekli olarak itibar kaybediyor. Bu birliktelik Türkiye’yi karanlıktan çıkartarak, yeniden demokrasiye ve aydınlığa ulaştıracak. Kurtuluş Savaşı tüm mazlum milletlere örnek oldu. 100 yıl sonra Cumhuriyetin ilanın 100. Yılında yine tüm dünyaya örnek olacak bir başarıyı Türkiye’de ortaya koyacağız.

“ADALET YÜRÜYÜŞÜ MİLATTIR”
Erdoğan’nın siyaseti kutuplaştırma üzerine kurduğunu ifade eden Emre, “Erdoğan’ın tüm siyasi adımlarının temelinde bir kutuplaşma var, insanları düşmanlaştırma anlayışı var. Bu onun en temel özelliği. Toplumun farklı kesimlerini bir birine karşı kutuplaştırıyor. Olabildiğine ilkesizidir, hiçbir değer yargısını önemsemez. Türkiye’nin karanlıktan çıkış yolu Adalet Yürüyüşüdür. Genel Başkanımızın elinde adalet yazan, o pankart ile tek başına başladığı yürüyüşüne milyonlarca insan eşlik etti. Bu yürüyüşte vatandaşlar yalnız olmadıklarını gördüler eğer omuz omuza verirsek, hak, hukuk, adalet isteyen milyonlarca insanız ve bu karanlığa mahkum olmayız dediler.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA