SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU BAŞKANLARLA BULUŞTU

KILIÇDAROĞLU BAŞKANLARLA BULUŞTU
Bu haber 27 Nisan 2014 - 22:09 'de eklendi ve 536 views kez görüntülendi.

İSTANBULDAKİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DEĞERLENDİRME YAPTI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilköy’de belediye başkanlarıyla biraraya geldi.
KILIÇDAROĞLU, 13 BELEDİYE BAŞKANI İLE TOPLANTI YAPTI
Toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte CHP’nin İstanbul’daki 13 ilçe belediye başkanı katıldı. Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün şehir dışında olduğu için oplantıya katılamadı.
TOPLANTIYA KATILAN BAŞKANLAR
AYAKTAKİLER (SOLDAN SAĞA)

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç
OTURANLAR (SOLDAN SAĞA)
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar
SAHİLDE YURTTAŞLARLA SOHBET ETTİ
CHP lideri, belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından Yeşilköy Sahili’nde kısa bir yürüyüş yaptı. Sahilde vatandaşlarla sık sık fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, çocuklarla özel olarak ilgilendi.
BAKIRKÖY BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Kılıçdaroğlu, sahilde bulunan parkta çay içtikten sonra Bakırköy Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde de Atatürk Havalimanı’ndan hareket eden uçakla Ankara’ya uçtu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA