SON DAKİKA

Haberertesi

KERİMOĞLU SAM İLE SÖYLEDİ

KERİMOĞLU SAM İLE SÖYLEDİ
Bu haber 05 Temmuz 2014 - 17:45 'de eklendi ve 474 views kez görüntülendi.

BAKIRKÖY KONSERİNDE ŞEVVAL SAM BAŞKAN KERİMOĞLU İLE DÜET YAPTI
Bakırköy Belediyesi tarafından 100 bin metrekarelik alanda Botanik Park’ta oluşturulan Ramazan Mahallesi’nde düzenlenen Ramazan Eğlencelerinde sahneye çıkan Şevval Sam’a Gelevera Deresi türküsünde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’da eşlik etti.
UNUTULMAYAN ESERLER İLE MÜZİK ŞÖLENİ
Şevval Sam konserde kendisine eşlik eden Kurtalan Ekspres ile birlikte Barış Manço, Cem Karaca, Aşık Veysel, Kazım Koyuncu gibi sanatçıların söylediği dillere yerleşen pek çok eseri alanı dolduran binlerce Bakırköylü ile birlikte seslendirdiler.
BAŞKAN KERİMOĞLU ŞEVVAL ŞAM’A ATATÜRK’ÜN SÖZLERİYLE TEŞEKKÜR ETTİ
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada, ”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi herkes her mesleği yapabilir ama sanatçı olmak zordur. Ama günümüzde sanatçıların baskıya maruz kaldığı bir dönemde Şevval Sam gibi dik durabilmek daha da zordur. Kendisine Bakırköyümüzde bu hafızalardan silinmeyecek konseri verdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Şevval Sam da konseri sırasında Kurtalan Ekspres ile dillere plesenk olan şarkıları seslendirmenin kendisini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA